1. Family Office
Ryhmä nuoria naisia ja miehiä katsoo kameraan

Family Office

Handelsbanken tarjoaa yksilöllistä pankkipalvelua joustavasti sinulle, perheellesi ja yrityksellesi. Meillä puhut suoraan päättäjälle, henkilökohtaiselle neuvonantajallesi.

Family Office - kaikki palvelut yhden asiantuntijan kautta

Nainen käyttää padia kahvilassa

Me palvelemme

Me Handelsbankenissa hoidamme sinun, yrityksesi ja perheesi pankki- ja asiantuntijapalvelut kokonaisvaltaisesti: asiointi hoituu vaivattomasti sinulle nimetyn yhteyshenkilön kautta.

Family Office Bankerit

Kattava kansainvälinen verkosto palveluksessasi

Handelsbankenilla on kuusi kotimarkkinaa ja toimintaa maailman merkittävimmillä talousalueilla. Saat kaikki tarvitsemasi kansainväliset palvelut oman konttorisi kautta.

Yhteyshenkilösi kautta käytössäsi ovat siis konttorin ja koko Handelsbankenin asiantuntijaverkostot.

Handelsbanken.comAvautuu uuteen ikkunaan

Yhteistyökumppanimme

Käytössäsi ovat myös yhteistyökumppaniemme tarjoamat palvelut.

Yhteistyökumppanit


Näin Family Office toimii

Graafinen kuva, joka kertoo miten Family Office-konsepti toimii.

Sinulla on tarve päivittäispalveluille ja varallisuudenhoitoon ja samanlaisia tarpeita yrityksesi ja perheesi varallisuuden hoitoon sekä päivittäisasiointiin. Oma yhteyshenkilö konttorissasi auttaa sinua kaikessa asioinnissa. Tarvittaessa hän konsultoi pankin muita asiantuntijoita.

Kokonaisvaltaista palvelua kaikissa elämäntilanteissa

Onko perheyrityksen sukupolvenvaihdos, yrityksen tai perheen pankkipalveluiden päivittäminen tai sijoittaminen ajankohtaista? Tehtävämme on varmistaa, että asiointi pankissa on sinulle mahdollisimman helppoa niin perheen kuin yrityksenkin pankkiasioissa.

Yhteyshenkilösi kartoittaa kanssasi kokonaistilanteesi ja auttaa toteuttamaan sinulle parhaat ratkaisut. Tavoitat yhteyshenkilösi suoralla puhelinnumerolla tai voit sopia tapaamisen konttoriin.

Sparraava pankkiiri palveluksessasi


Family Office Bankerin kommentti asiakkaistaan

Tyytyväiset asiakkaat ovat mittarimme

Nuori nainen käyttää läppräriä kotisohvalla

On tärkeää, että pankki joustaa aikataulujeni mukaan

Nina on hammaslääkäri ja koko ajan tiukasti potilaissaan kiinni. Hänelle on tärkeää, että voi esittää toiveensa vaikka tekstiviestinä

Sukulaiset istuvat sohvalla

Meille asiakas on ykkönen

Helena Rantanen ja Joosef Repo ovat Handelsbankenin Family Office Bankereita. Heille tyytyväinen asiakas on paras kiitos.