1. Sparraava pankkiiri palveluksessasi

Sparraava pankkiiri palveluksessasi

Family Office Banker on sinulle nimetty henkilökohtainen neuvonantaja.
Pariskunta tapaamisessa

Miksi Handelsbanken Family Office?

Kokonaisuus luotettavissa käsissä

Family Office Banker on aina selvillä sinun, perheesi ja yrityksesi pankkiasioista. Hänen kauttaan voit hoitaa kaiken asioinnin ja hyöydyntää myös muiden asiantuntijoidemme apua.

Päätökset sujuvasti ja rivakasti

Oma yhteyshenkilö ei ole välikäsi, vaan oikea kätesi kaikissa pankkipalveluissa. Neuvontantajasi avulla päätökset tehdään suoraviivaisesti ja aikailematta.

Ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi

Pankkiirisi ajattelee aina etuasi ja suosittelee vain niitä tuotteita tai palveluita, jotka näkee sinulle tai yrityksellesi tarpeellisiksi. Family Office Bankereita eivät ohjaa bonukset, vaan asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Joustavaa yhteydenpitoa jonottamatta

Family Office Bankerin kanssa voit sopia, milloin ja miten haluat pitää yhteyttä. Voit olla yhteydessä, kun se muuhun elämääsi sopii - pankkiaika on sinun aikaasi. Tallenna yhteyshenkilösi numero puhelimeesi, niin pankkiirisi on vain yhden soiton päässä!


Tyytyväinen asiakas on meille onnistumisen mittari

Asiakkaan sitaatti

Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat

Kun sinä olet tyytyväinen, me olemme tyytyväisiä. EPSI Rating 2021 -tutkimuksen mukaan Handelsbankenilla on erittäin tyytyväiset henkilö- ja yritysasiakkaat.

EPSI Rating 2021: Pankki- ja rahoitusalaAvautuu uuteen ikkunaan


Äiti pitää lasta sylissä

Laadukasta varallisuuden hoitoa

Varainhoitomme on läpinäkyvää, asiantuntevaa, joustavaa ja tarpeistasi lähtevää. Sinä päätät, miten haluat asiantuntijamme hoitavan varallisuuttasi ja mikä on sinulle tärkeää pitkällä aikavälillä.

Ihmiset ovat kokouksessa

Tukenasi yrityksen kasvaessa

Handelsbanken on vahva, vakaa ja kansainvälinen. Kuljemme yrityksesi rinnalla sen kaikissa kehitysvaiheissa.