1. Henkilöasiakkaat
  2. /
  3. Säästä ja sijoita
  4. /
  5. Varainhoito yksityisille

Varainhoitoon luotettava kumppani

Aika on sijoittajan paras ystävä. Ajan lisäksi tarvitset luotettavan kumppanin varainhoitoon. Handelsbanken on tutkitusti paras.

Handelsbankenin varainhoitosalkut kehittyivät vahvasti vuonna 2020

Osakekurssit nousevat

Täyden valtakirjan varainhoitosalkut kehittyivät vahvasti

Etenkin osakepainotteiset salkut tuottivat hyvin sekä absoluuttisesti että yleiseen markkinaan verrattuna.

Esimerkiksi puhdas osakesalkku tuotti 17,4 prosenttia, kun vertailuindeksin tuotto jäi 9,3 prosenttiin. Tämä on suurin ylituotto osakerahastosalkun historian aikana! Tuottojen taustalla on useita tekijöitä, mutta onnistuneet taktiset liikkeet ja rahastovalinnat nousevat päällimmäisinä esiin. 

Vastuullisuusteema jatkuu vahvana. Kestävä Energia -rahasto on salkuissamme ylivoimaisesti parhaiten tuottanut rahasto viime vuonna ja hyvä esimerkki siitä, miten vastuullisuus ja tuotot kulkevat käsi kädessä. 


Varainhoidon ratkaisut sinulle

Handelsbankenin varainhoito tarjoaa tarpeidesi mukaista palvelua. Sinua palvelee tuttu yhteishenkilö, ja asiointitavan valitset itse.

Varainhoidon asiakkaana käytössäsi ovat suuren pohjoismaisen pankin leveät hartiat. Panostamme tutkimukseen ja haluamme olla ensimmäisenä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sinulle tämä näkyy laadukkaana ja pitkäjänteisenä palveluna, jonka tavoitteena on saavuttaa kilpailukykyisiä tuottoja.

Tarjoamme täyden valtakirjan varainhoitoa ja konsultatiivista varainhoitoa. Täyden valtakirjan varainhoidossa annat päätösvastuun salkunhoitajalle. Hän tekee tarvittaessa muutoksia sijoituksiisi noudattaen sovittua suunnitelmaa, jossa esimerkiksi osakkeiden maksimiosuus on rajattu. Konsultatiivisessa varainhoidossa varainhoitaja sopii erikseen kanssasi sijoitussunnitelmaan tehtäväistä muutoksista. Halutessasi voit joustavasti yhdistää näitä palveluja. Voit myös tehdä itsenäisiä suunnitelmia ja markkinatilanteeseen sopivia ratkaisuja. Asiantuntijamme ovat apunasi.

Laaja yhteistyöverkosto täydentää osaamistamme ja tuo asiakkaillemme lisäarvoa. Olemme läpinäkyviä, jotta sinä tiedät, mitä hyödyt yhteistyöstä verkostomme kanssa. Hallinnoimme mittavia rahastovaroja ja haluamme ansaita luottamuksesi joka päivä.

Vanhempi pariskunta ottaa selfien kaupunki taustalla.

Ikon hand som håller i ett hjärta - omtanke

Vastuullisuus on toimintamme ydin

Vastuullisuus on olennainen osa sijoitusneuvontaa ja sijoituskohteiden valintaa. Suurena kansainvälisenä pankkina voimme vaikuttaa oman toimintamme lisäksi toisiin yrityksiin ja koko yhteiskuntaan. Sanaamme kuunnellaan. 

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen periaatteisiin. Emme sijoita yrityksiin, jotka toimivat ristiriidassa vastuullisuusperiaatteidemme kanssa. 

Toimintaamme eivät ohjaa myyntibudjetit tai bonukset: sijoitusneuvojamme eivät saa myyntibonuksia tarjoamistaan ratkaisuista. Sijoitusneuvontamme perustuu aina henkilökohtaiseen tilanteeseesi ja tavoitteisiisi. Meille on tärkeintä, että sinä olet tyytyväinen nyt ja tulevaisuudessa. 

Haluamme sinun tietävän, miten varallisuuttasi hoidetaan: suunnitelman ajan tasalla pitäminen on ensiarvoisen tärkeää. Elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi myös sijoitussuunnitelman tulee joustaa.

Vastuullinen sijoittaminen

Nainen puhuu istuvalle miehelle.

Kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista palvelua

Handelsbanken on luotettava varainhoitoyhtiö. Tarjoamme käyttöösi pankin laajan asiantuntemuksen.  

Varainhoito on pitkäjänteistä, ja siksi sijoitussuunnitelman ajan tasalla pitäminen on tärkeää. Olemme aktiivisia myös silloin, kun maailma ei kulje odotusten mukaisesti, ja käymme kanssasi läpi sijoitussuunnitelmaasi tarvittavia muutoksia. 

Haluamme että toimintamme on läpinäkyvää, asiantuntevaa, joustavaa ja sinun tarpeistasi lähtevää. Yhteistyömme alussa sovimme, miten haluat asiantuntijamme hoitavan varallisuuttasi ja mitkä ovat sinulle tärkeitä asioita pitkällä aikavälillä.


Ikoni: käden puristus.

Tule varainhoitomme asiakkaaksi

Handelsbanken on Tukholman pörssin vanhin listattu yhtiö, ja kokemuksemme on vertaansa vailla. Voit soittaa suoraan asiantuntijalle tai jättää yhteydenottopyynnön. Voimme lähteä saman tien suunnittelemaan sinulle sopivinta ratkaisua.

Olemme yksi maailman vakavaraisimmasta pankeista ja aiomme olla sitä myös jatkossa. Hoidamme varallisuuttasi valtakirjalla tai konsultoiden. Sinä päätät, miten aktiivisesti olet mukana tekemässä sijoituspäätöksiä. 

Meille on tärkeää, että sinulle jää aikaa siihen mitä eniten arvostat. Yhteydenpito onnistuu helposti puhelimitse, verkkotapaamisilla tai kasvokkain - konttorimme ovat  asiakkaitamme varten.


Ota yhteyttä

Ota meihin suoraan yhteyttä ja varaa aika.

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, niin soitamme sinulle.

Yhteydenottopyyntö