1. Tietoa pankista
  2. /
  3. Rekrytointi

Rekrytointi

Handelsbanken tarjoaa monenlaisia uramahdollisuuksia. Uskomme yksilöön ja itsenäiseen ajatteluun.

Handelsbanken uskoo yksilöön ja kunnioittaa työntekijöitään. Meillä saat itsenäiset työtehtävät ja laajat valtuudet tehdä päätöksiä. Toimintatapamme ansiosta jokainen työntekijä saa mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa pankin toimintaan.

Handelsbankenissa jokainen on tärkeä. Tasavertaisuus, monimuotoisuus ja osallistava kulttuuri ovat keskeisiä arvojamme. Ne ovat läsnä myös päivittäisessä työssä. Arvostamme sitä, että työntekijöiden erilainen tausta ja rikkaat kokemukset tuovat toimintaamme erilaisia näkökulmia.


Töissä Handelsbanken Suomessa

Ikoni: Kädenpuristus.

Handelsbanken työnantajana

Organisaatiomme on hajautettu. Jokaisella työntekijällä on monipuoliset kehitysmahdollisuudet. Tutustu yrityskulttuuriimme ja arvoihimme ja lue siitä, miten panostamme tasavertaisuuteen, monimuotoisuuteen, terveyteen ja työympäristöön.

Ikoni: Maapallo ja ihmisiä rivissä.

Mitä sinä haluat tehdä?

Tarjoamme monta erilaista mahdollisuutta edetä uralla - vaihtelevia tehtäviä eri osa-alueilla ja eri maissa. Lue, millaisia mahdollisuuksia organisaatiomme voi tarjota juuri sinulle.


Töissä maailmalla

Mies ja nainen katsovat yhdessä materiaalia.

Handelsbankenin pääkonttori on Ruotsissa, ja kotimarkkinamme ovat Alankomaissa, Isossa-Britanniassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Kotimarkkinoiden ulkopuolella meillä on toimintaa 13 maassa. Ulkomaan verkostomme avulla tuemme asiakkaita, jotka käyvät kansainvälistä kauppaa.

Kansainväliset työpaikat ovat LinkedInissä.

Nainen näyttää toiselle naiselle jotain näytöllä.

Uudet työtilat ja -tavat  

Konttorissa asiakkaita palvellaan neuvotteluhuoneissa ja pääkonttorissa työskennellään monitoimitilassa.