1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Kassanhallinta
  4. /
  5. Pankkitilit yrityksille

Pankkitilit yrityksille

Pankkitili on kassanhallinnan ja maksuliikenteen perusta.
Ikoni: kaikki kohdat paperissa on merkitty.
  • Oletko pk-yrittäjä vai edustatko suurempaa konsernia? 
  • Toimiiko yrityksesi vain kotimaassa vai onko toimintanne kansainvälistä? 
  • Handelsbanken tarjoaa jokaiselle yritykselle sopivat tilit eri tarpeisiin.

Maksuliikennetilit

Primetili

Primetili soveltuu maksutiliksi ja siihen voi liittää monipuolisia maksupalveluita. 

Rahamarkkinatili

Rahamarkkinatili on suuren yrityksen maksuliikennetili, joka sopii osaksi kassanhallintaa. Rahamarkkinatiliin voi liittää monipuolisia maksupalveluita.

Valuuttatili

Valuuttatili on kansainvälistä maksuliikennettä varten. Jos yrityksellä on säännöllisiä maksuja tietyssä valuutassa, voi olla käytännöllistä avata valuuttatili. Valuuttatiliin voi liittää maksupalveluja rajoitetummin.


Ikon med hand som håller i värdepapper

Konsernitili on konsernin kassanhallintaväline

Konsernitili on varsinainen kassanhallintapalvelu, johon voi liittää tytäryhtiöiden ja yksiköiden kaikki maksutilit. Konsernitilin päätililtä hoidetaan maksutilejä ja niiden välistä maksuliikennettä.


-

Pankkitilit ulkomailla 

Handelsbanken on kansainvälinen pankki, jolla on toimintaa 20 maassa. Jos yritykselläsi on säännöllistä ulkomaista toimintaa, voi paikallinen ulkomainen pankkitili olla kätevä ratkaisu.


Luotollinen tili

Voit lisätä maksutiliin luottolimiitin, jolla saat enemmän liikkumaväliä. Voit antaa asiakkaille lisää maksuaikaa, ilman että yrityksen oma maksuvalmius kärsii.

mynt och sedlar

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin Ruotsin Valtiokonttorin (Riksgälden) päätöksen mukaisesti. Jokaisella tilinomistajalla on oikeus enintään 100 000 euroa vastaavaan korvauksen pankissa olevien talletusten yhteismäärästä. Valtiokonttori maksaa korvauksen tilinomistajalle 7 työpäivän kuluessa siitä, kun pankki on asetettu konkurssiin tai Ruotsin Finanssivalvonta on tehnyt korvausvelvollisuutta koskevan päätöksen.

Tämän korvauksen lisäksi tilinomistaja voi saada enintään 5 miljoonan Ruotsin kruunun arvosta korvausta niistä varoista, jotka liittyvät erikseen määriteltyyn tapahtumaan, esimerkiksi yksityisasunnon myyntiin, työsuhteen päättymiseen, perintöön ja vakuutuskorvaukseen.