Primetili

Primetili on tarkoitettu päivittäisen maksuliikenteen hoitamiseen.
-
  • Primetili on kassanhallinnan tärkeä osa.

  • Primetiliin voidaan liittää monipuolisia maksuliikennepalveluita.

  • Primetiliin voidaan liittää luottolimiitti liikkumavaraa lisäämään.

Hae konttori

Ikoni: Käyrä paperilla ja suurennuslasi.

Primetilin korko

Tilin korko on sidottu Handelsbanken Prime -viitekorkoon, mutta korosta sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Korko lasketaan tilin päiväsaldoille.

Tapahtuman tilillepanopäivä on ensimmäinen korkopäivä. Tilille lasketaan korkoa heti panon ensimmäisestä päivästä alkaen.

Luotollinen Primetili

Primetiliin voidaan liittää myös luotto. Tällöin tilillä on aina käyttövaraa, jos yrityksen luotontarve lyhyellä aikavälillä vaihtelee.

Yritystilien yleiset ehdot
Handelsbanken Prime

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin Ruotsin Valtiokonttorin (Riksgälden) päätöksen mukaisesti. Jokaisella tilinomistajalla on oikeus enintään 100 000 euroa vastaavaan korvauksen pankissa olevien talletusten yhteismäärästä. Valtiokonttori maksaa korvauksen tilinomistajalle 7 työpäivän kuluessa siitä, kun pankki on asetettu konkurssiin tai Ruotsin Finanssivalvonta on tehnyt korvausvelvollisuutta koskevan päätöksen.

Tämän korvauksen lisäksi tilinomistaja voi saada enintään 5 miljoonan Ruotsin kruunun arvosta korvausta niistä varoista, jotka liittyvät erikseen määriteltyyn tapahtumaan, esimerkiksi yksityisasunnon myyntiin, työsuhteen päättymiseen, perintöön ja vakuutuskorvaukseen.