Yrityksen maksuliikenne

Maksuliikenteen pitäisi toimia, mutta ei näkyä. Tehokkaat ja sujuvat palvelut ovat tärkeä osa yrityksen arkipäivää.
Kaksi naista katsovat tietokoneen näyttöä.

Maksut lähtevät ja saapuvat - mahdollisimman pienellä vaivalla

Ikoni: Maapallon kuva.

Maat avoinna ulkomaanmaksuille

1.7.2020 lähtien ulkomaanmaksuja (valuuttamaksuja) voi tehdä vain rajatulle ryhmälle maita. Samalla tavalla maat, joista voit ottaa vastaan valuuttamaksuja, on rajattu. Näin Handelsbanken pyrkii tehostamaan talousrikollisuuden vastaista toimintaansa. 
Muista ilmoittaa ne maat, joihin sinulla on maksuliikennettä, ja maksujen määrää ja lukumäärää verkkopankissa nimivalikon Omat tiedot -kohdassa.

dator med en pil på

Yritysverkkopankki

Pienemmälle, mutta myös vähän suuremmalle yritykselle Yritysverkkopankki on tehokas kanava hoitaa maksuliikennettä.

Yritysverkkopankissa voi myös toimittaa pankkiin maksuaineistoja, jos on suuria maksumääriä.


filöverföring

Aineistosiirto

Yritykselle, jolla on valmius automatisoida maksuliikennettä, suosittelemme Web Services -yhteydellä käytettäviä aineistosiirtopalveluita. Aineistot välittyvät pankin ja taloushallinnon järjestelmien välillä automaattisesti. 


två dokument med pilar till och från varandra

Likviditeetinhallinta

Suuren konsernin likviditeetinhallintaa voi hoitaa eri palveluissa, riippuen toiminnan luonteesta. Jos yrityksesi harjoittaa toimintaa kotimaassa, Konsernitili on oikea palvelu. GlobalOn-Line on kansainvälistä toimintaa harjoittaville konserneille. 

Konsernitili 
GlobalOn-Line 


Open Banking

Innovatiiviset palvelut

Open Banking antaa pankille mahdollisuudet kehittää uusia pankkipalveluita. Uskomme, että uusi teknologia parantaa palveluiden läpinäkyvyyttä ja tukee hyvää asiakaskokemusta.

Developer Portal

Pankkipalveluiden kehittäjänä voit rekisteröityä Handelsbankenin Developer Portal -palveluun. Voit käyttää portaalin testiympäristössä tutustua ja testata rajapintojamme (API).