1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Tule yritysasiakkaaksi

Tule yritysasiakkaaksi

Yrityksesi saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta kaikki pankkipalvelut hoituvat.
Yrityksen työtekijät keskustelevat.

Yritysasiakkaana Handelsbankenissa

Meillä uusista asiakkaista tulee pitkäaikaisia asiakkaita. Kestävän asiakassuhteen syntyminen edellyttää, että sinä tunnet meidät ja me yrityksesi. Parhaiten tämä onnistuu konttorissa, jossa oma yhteyshenkilösi huolehtii yrityksen pankkiasioista.

Meiltä saat yrityksellesi tarkoituksenmukaiset ratkaisut, jotka kestävät aikaa. Vasta kun sinä olet tyytyväinen, voimme kutsua itseämme hyväksi pankiksi.


Oletko uusi yritys- tai yhteisöasiakas - tarvitset edunsaajaotteen palveluiden avaamista varten

Symboli: I-kirjain ympyrässä.

1.7.2020 lähtien edunsaajailmoituksen tekemiseen velvoitetun uuden yritys- tai yhteisöasiakkaan tulee esittää edunsaajaote pankille ennen palveluiden avaamista.

Lue lisää edunsaajailmoituksen tekemisestä PRHAvautuu uuteen ikkunaan:n ja YTJAvautuu uuteen ikkunaan:n verkkosivuilta.


Yrityksen pankinvaihto

Kvinna och man diskuterar.

Ota yhteyttä konttoriimme ja sovi tapaaminen. Pääset kertomaan yhteyshenkilölle yrityksestäsi ja sen toiminnasta, minkä pohjalta hän tekee tarjouksen. Tapaamisessa käydään läpi eri palveluita ja sovitaan yrityksesi tarpeisiin sopivien palveluiden järjestämisestä.

Hae konttori

Paragraftäcken

Siksi pankki kysyy

Pankeilla on lain mukaan velvollisuus tuntea asiakkaansa ja heidän liiketoimintansa. Kun hoidat pankkiasioita, valmistaudu esittämään henkilöllisyystodistus. Myös silloin, kun talletat rahaa, voimme esittää kysymyksiä selvittääksemme varojen alkuperän.