Tule yritysasiakkaaksi

Yrityksesi saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta kaikki pankkipalvelut hoituvat.
Yrityksen työtekijät keskustelevat.

Yritysasiakkaana Handelsbankenissa

Meillä uusista asiakkaista tulee pitkäaikaisia asiakkaita. Kestävän asiakassuhteen syntyminen edellyttää, että sinä tunnet meidät ja me yrityksesi. Parhaiten tämä onnistuu konttorissa, jossa oma yhteyshenkilösi huolehtii yrityksen pankkiasioista.

Meiltä saat yrityksellesi tarkoituksenmukaiset ratkaisut, jotka kestävät aikaa. Vasta kun sinä olet tyytyväinen, voimme kutsua itseämme hyväksi pankiksi.


Yrityksen pankinvaihto

Palvelut yrityksesi tarpeisiin

Ota yhteyttä konttoriimme ja sovi tapaaminen. Pääset kertomaan yhteyshenkilölle yrityksestäsi ja sen toiminnasta, minkä pohjalta hän tekee tarjouksen. Tapaamisessa käydään läpi eri palveluita ja sovitaan yrityksesi tarpeisiin sopivien palveluiden järjestämisestä.

Oletko uusi yritys- tai yhteisöasiakas

1.7.2020 lähtien edunsaajailmoituksen tekemiseen velvoitetun uuden yritys- tai yhteisöasiakkaan tulee esittää edunsaajaote ennen palveluiden avaamista.

Lue lisää edunsaajailmoituksen tekemisestä PRH:n Avautuu uuteen ikkunaan ja YTJ:n Avautuu uuteen ikkunaan verkkosivuilta.


Symboli: I-kirjain ympyrässä.

Yritysasiakkaan tietojen päivittäminen

Laki edellyttää, että pankilla on riittävästi tietoa asiakkaistaan ja asiakkaiden palveluiden käytöstä. Siksi meidän tulee kerätä kaikkien yritys- ja yhteisöasiakkaiden tuntemistiedot asiakassuhteen alkaessa ja huolehdittava tietojen päivittämistä asiakassuhteen aikana.