1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Säilytyspalvelut

Handelsbankenin säilytyspalvelut

Kattavat palvelut sijoittaville ja sijoituspalveluita tarjoaville instituutioasiakkaille.
Tapaaminen toimistossa

Handelsbankenin säilytyspalvelut yrityksesi palveluksessa

Arvopapereita pinossa

Selvitys- ja säilytyspalvelut asiakkaan tarpeen mukaan

Handelsbanken tarjoaa yrityksille ja instituutioasiakkaille kaupanselvitys- ja säilytyspalveluja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita.

Palvelumme kattaa ulkomaiset ja kotimaiset osakkeet, indeksilainat, korkoinstrumentit ja rahasto-osuudet. Palvelu sisältää osinkojen ja korkojen maksun, muut yhtiötapahtumat ja niihin liittyvän raportoinnin.

Alisäilytysverkostomme mahdollistaa ratkaisut, jotka huomioivat lähdeverojen ja kohdemarkkinan vaatimukset ennakolta – minimoiden tarpeen lähdeverojen takaisinhakuprosesseille. Säilytyspalvelun hinta ja palvelut sovitaan aina asiakaskohtaisesti.


Rahastosalkku

Rahastohallintopalvelu

Handelsbankenin asiakkaana yritys voi hoitaa rahasto-omistusten hallinnoinnin helposti ja yksinkertaisesti. Yritys voi säilyttää rahasto-osuuksia samassa salkussa yrityksen muiden arvopapereiden kanssa tai avata erillisen rahastosalkun.

Kun siirrät yrityksesi rahasto-omistukset Handelsbankeniin, hoidamme toimeksiannot ja niihin liittyvän maksuliikenteen puolestasi. Raportoimme toteutuneista merkinnöistä ja lunastuksista yrityksesi haluamalla tavalla. Kuukausittaisen raportoinnin avulla seuraat yrityksesi omistuksia eri rahastoyhtiöissä tuorein markkinahinnoin samalta raportilta.

Keskittämällä sijoituksesi Handelsbankeniin saat koko rahastohallinnon yhden katon alta.


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aleksi Lankinen
Head of Operations
Tel. +358 10 444 2347
aleksi.lankinen@handelsbanken.fi