1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Securities Services

Handelsbanken Securities Services

Kattavat palvelut sijoittaville ja sijoituspalveluita tarjoaville instituutioasiakkaille.
Tapaaminen toimistossa

Handelsbanken Securities Services yrityksesi palveluksessa

Arvopapereita pinossa

Selvitys- ja säilytyspalvelut asiakkaan tarpeen mukaan

Handelsbanken tarjoaa yrityksille ja instituutioasiakkaille kaupanselvitys- ja säilytyspalveluja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita.

Palvelumme kattaa ulkomaiset ja kotimaiset osakkeet, indeksilainat, korkoinstrumentit ja rahasto-osuudet. Palvelu sisältää osinkojen ja korkojen maksun, muut yhtiötapahtumat ja niihin liittyvän raportoinnin.

Alisäilytysverkostomme mahdollistaa ratkaisut, jotka huomioivat lähdeverojen ja kohdemarkkinan vaatimukset ennakolta – minimoiden tarpeen lähdeverojen takaisinhakuprosesseille. Säilytyspalvelun hinta ja palvelut sovitaan aina asiakaskohtaisesti.


Rahastosalkku

Rahastohallintopalvelu

Handelsbankenin asiakkaana yritys voi hoitaa rahasto-omistusten hallinnoinnin helposti ja yksinkertaisesti. Yritys voi säilyttää rahasto-osuuksia samassa salkussa yrityksen muiden arvopapereiden kanssa tai avata erillisen rahastosalkun.

Kun siirrät yrityksesi rahasto-omistukset Handelsbankeniin, hoidamme toimeksiannot ja niihin liittyvän maksuliikenteen puolestasi. Raportoimme toteutuneista merkinnöistä ja lunastuksista yrityksesi haluamalla tavalla. Kuukausittaisen raportoinnin avulla seuraat yrityksesi omistuksia eri rahastoyhtiöissä tuorein markkinahinnoin samalta raportilta.

Keskittämällä sijoituksesi Handelsbankeniin saat koko rahastohallinnon yhden katon alta.


Jyrki Partanen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jyrki Partanen 
Head of Securities Services
Tel. +358 10 444 2907 
jyrki.partanen@handelsbanken.fi