1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Yrityksen myyminen

Yrityksen myyminen - miten varmistan työni hedelmien jatkuvan tuoton

Yrityksen myyminen on iso murros ja parhaassa tapauksessa palkinto elämäntyöstä. Olemme tukenasi uudessa elämäntilanteessa. Panostamme henkilökohtaisuuteen vastuullisuudesta ja laadusta tinkimättä.

Yrityksen myynti on merkittävä vaihe elämässä

Yrityksen myynti tarkoittaa isoa elämänmuutosta, ja siihen liittyy usein tarve suunnitella varallisuudenhoitoa. Moni yrittäjä huomioi suunnittelussaan myös jälkipolvet. Yrityksen myyminen on iso asia erityisesti tunnetasolla, ja tuomme avuksesi uuteen tilanteeseen Pohjoismaiden kansainvälisimmän pankin asiantuntemuksen. 

Varainhoidon suunnitelma tulee tehdä huolella. Kovalla työllä ansaitut varat pitävät sisällään monta eri elämänvaihetta, ja kunnioitamme niiden merkitystä. Myös oma tilanteesi ja ympäröivän markkinan vaihtelut tulee ottaa huomioon, jotta voimme tarvittaessa tehdä päivityksiä sijoitussuunnitelmaan. Vain sinulle paras ratkaisu on meille riittävän hyvä. Keskustelemme kanssasi tilanteestasi ja toiveistasi ja valjastamme käyttöösi asiantuntijaverkostomme koko osaamisen.

Mies ja nainen kävelevät rinnakkain toimiston käytävällä.

Yrityksen arvon määrittely

Yrityksen myyntiin liittyy monta vaihetta. Yrityksen arvo määrittelee paljon mahdollisuuksiasi tulevaisuudessa. Haluamme, että kattavat keskustelut ja suunnittelu asiantuntijamme kanssa johtavat mahdollisimman hyvään ratkaisuun tulevaisuutesi kannalta. Oma yhteyshenkilösi ja asiantuntijamme auttavat sinua yrityksen arvon määrittelyssä ja kaikissa myyntiin liittyvissä kysymyksissä.


Ikon med hand som håller i värdepapper

Handelsbankenin varainhoito tukenasi

Sijoitussuunnitelma on tärkeää tehdä sekä lyhyelle että pitkälle aikavälille. Me Handelsbankenissa haluamme huomioida yli sukupolvien kestävän tuottojen jatkuvuuden. Usein suunnitelma on järkevää tehdä yhdessä jälkipolvien kanssa tai ainakin heidät huomioiden. 

Varallisuudenhoidon perustana ovat aina sinulle tärkeät arvot. Suunnitelman tulee olla näköisesi ja sen tulee vastata tarpeisiisi eri tilanteissa. Asiantuntijoidemme tehtävä on varmistaa suunnitelman toteutuminen käytännössä, jolloin sinulle jää aikaa siihen, mikä on sinulla tärkeintä. Pääset mukaan suunnittelemaan varainhoitoa itse toivomallasi tavalla: voit olla aktiivinen osapuoli tai valtuuttaa salkunhoitomme tekemään sijoitusratkaisut puolestasi.


Ota yhteyttä

Ota meihin suoraan yhteyttä ja varaa aika.

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, niin soitamme sinulle.

Yhteydenottopyyntö