Tutkimusta Suomessa ja maailmalla
Suomen talouskasvu on nykyisin aiempaa riippuvaisempi kansainvälisestä talouskehityksestä.

Sen vuoksi pankkimme ekonomistit seuraavat ja analysoivat Suomen talousnäkymien lisäksi kansainvälisen talouden keskeisiä teemoja.

Ekonomistiemme tutkimukseen voit tutustua lukemalla viikottaisen markkinakatsauksemme, kolmesti vuodessa ilmestyvän suhdanne-ennusteemme tai ajankohtaiset kommenttimme.

Suomen Handelsbankenin tutkimustyöstä vastaavat pääekonomisti Tiina Helenius ja ekonomisti Janne Ronkanen. He seuraavat laajasti Suomen ja kansainvälisen talouden tilastoja, tunnuslukuja ja talouspoliittisia muutoksia - yhteistyössä pankkimme muiden pohjoismaisten ekonomistien kanssa. Näistä tiedoista he muodostavat talouden kokonaisnäkemyksen asiakkaidemme hyödyksi.

Työ Handelsbankenissa vaatii pitkäjänteistä taloudellisten ilmiöiden seuraamista ja tilastojen tulkintaa. - On hyvä nähdä muutama suhdannenousu ja -lasku, jotta olisi silmää arvioida maailmantalouden ja Suomen muutoksia, sanoo pankkimme pääekonomisti Tiina Helenius.

Tiina Helenius ja Janne Ronkanen seuraavat päivittäin myös eri markkinoiden tapahtumia ja arvioivat tulevaa kehitystä sijoitusmarkkinoilla.


Ekonomisti
Tiina Helenius
puh. 010 444 2404
Lähetä sähköpostiviesti

Janne Ronkanen
010 444 2403
Lähetä sähköpostiviesti


Kommentteja ja katsauksia
Handelsbankenin ekonomistit ja analyytikot julkaisevat kommentteja ajankohtaisiin taloustilanteisiin sekä laajat suhdanne-ennusteet.

Kommentit ja katsaukset
(uusi ikkuna)


Uutiskirjeitä
Aamupala
- nopea talouskatsaus

SijoitusHorisontti
- uutiskirje sijoittamisesta kiinnostuneille

Kompassi
- yleinen uutiskirje, jossa myös artikkeleita taloudesta ja sijoittamisesta


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Henkilötiedot/Personuppgifter