Ajankohtaista pankissamme
Handelsbanken tukee Naisten Pankkia
Handelsbankenin kummiryhmäksi on valittu naisten ryhmä Ugandassa. - On hienoa, että voimme sen kautta olla mukana tukemassa naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein, iloitsee Handelsbanken Suomen johtaja Nina Arkilahti.
14.2.2018 Lehdistötiedote

Vuoden 2017 tulos: Sijoituspalveluiden vastuullista toimintaa arvostetaan
Asiakkaamme arvostavat vastuullista toimintatapaamme. Vastuullinen sijoitusneuvonta on toimintamme lähtökohta – bonukset eivät ohjaa työntekijämme ajatuksia sijoitusneuvontaprosessissa”, sanoo Handelsbanken Suomen johtaja Nina Arkilahti.
Tulostiedote 7.2.2018

Talousennusteen päivitys - talouskasvua riittää vuodelle 2018
Ekonomistimme arvioivat, että Suomen bruttokansantuote kasvaa tänä vuonna 2,3 prosenttia edellisvuodesta (lokakuun 2017 ennuste 2,0 %). Vuoden 2017 kasvun odotamme yltäneen 3,3 prosenttiin (muuttumaton). BKT:n kasvu on tänä ja ensi vuonna edelleen laaja-alaista.
Talousennuste kokonaisuudessaan englanniksi ja ruotsiksi
Katso ekonomistiemme keskustelu korkopolitiikasta
Lehdistötiedote talousennusteesta 18.1.2018

MiFID II -sijoitusdirektiivi ja lisääntynyt sijoittajan suoja
Uuden MiFID II -direktiivin soveltaminen on alkanut 3.1.2018. Sijoittajalle avataan kaikki kustannukset ja kulut, jokaisesta tuotteesta tehdään avaintietoasiakirja ja sijoitusneuvojille asennetaan pätevyysvaatimukset.
MiFID II ja sijoittajan suoja

Tili-, kortti-, verkkopankki- ja maksujenvälityksen ehdot muuttuvat
Muutokset johtuvat EU:n uudesta maksupalveludirektiivistä, jonka tavoitteena on lisätä kilpailua sekä parantaa maksamisen turvallisuutta ja kuluttajansuojaa. Direktiivin soveltaminen alkaa Suomessa 13.1.2018.

Kuluttajan suojaa parantavia säännöksiä sovelletaan heti lain tultua voimaan. Kuluttajilla maksupalvelun käyttäjän huolimattomuuteen perustuva vastuu rajoitetaan jatkossa enintään 50 euroon tilanteissa, joissa maksuvälinettä, esim. luottokorttia, on käytetty oikeudettomasti. Nykyisin summa on 150 euroa. Rajoitus ei koske tilanteita, joissa on menetelty tahallisesti tai törkeän huolimattomasti.

Tili-, kortti-, verkkopankki- ja maksujenvälityksen ehdot muutetaan vastaamaan uutta maksupalvelulakia. Lue uudet ehdot palveluiden sivuilla.


Tiedotteet© Svenska Handelsbanken AB (publ)