Ajankohtaista pankissamme
Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2018
”Liiketoiminnan volyymien kasvu vaikutti myös korkokatteen kehitykseen positiivisesti. Saavutimme alkuvuonna 11,4 prosentin oman pääoman tuoton”, Handelsbanken Suomen johtaja Nina Arkilahti kertoo.
18.7.2018 Tulostiedote

Talousennuste: Kotimaista talouskehitystä tukevat maailmantalouden hyvät näkymät
Suomen talous kasvaa tänä vuonna 2,5 prosenttia ja ensi vuonna 1,9 prosenttia - eli pientä hidastumista. Kotimainen talous saa jatkoaikaa vahvasta maailmantaloudesta.
24.4.2018 Talousennuste

Handelsbanken tukee Naisten Pankkia
Handelsbankenin kummiryhmäksi on valittu naisten ryhmä Ugandassa. - On hienoa, että voimme sen kautta olla mukana tukemassa naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein, iloitsee Handelsbanken Suomen johtaja Nina Arkilahti.
14.2.2018 Lehdistötiedote

Vuoden 2017 tulos: Sijoituspalveluiden vastuullista toimintaa arvostetaan
Asiakkaamme arvostavat vastuullista toimintatapaamme. Vastuullinen sijoitusneuvonta on toimintamme lähtökohta – bonukset eivät ohjaa työntekijämme ajatuksia sijoitusneuvontaprosessissa”, sanoo Handelsbanken Suomen johtaja Nina Arkilahti.
Tulostiedote 7.2.2018

MiFID II -sijoitusdirektiivi ja lisääntynyt sijoittajan suoja
Uuden MiFID II -direktiivin soveltaminen on alkanut 3.1.2018. Sijoittajalle avataan kaikki kustannukset ja kulut, jokaisesta tuotteesta tehdään avaintietoasiakirja ja sijoitusneuvojille asennetaan pätevyysvaatimukset.
MiFID II ja sijoittajan suoja


Tiedotteet© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Henkilötiedot/Personuppgifter