Yrityksen verkkopankki


Yritysverkkopankissa on: tuoterekisteri, laskutettavien rekisteri, laskutus mukaanlukien e-lasku ja reskontra. Tietysti e-laskujen vastaanotto ja laskujen maksu.
- Kaikki myös aineistosiirtona.


Yritysverkkopankki on tarkoitettu yrityksille, ammatinharjoittajille ja yhteisöille. Yritysverkkopankkisopimuksen teet konttorissasi.

Voit käyttää Yritysverkkopankkia myös älypuhelimella osoitteessa m.handelsbanken.fi.

Tili-, kortti-, verkkopankki- ja maksujenvälityksen ehdot muuttuvat
Ehdot muuttuvat vastaamaan uutta maksupalvelulakia, jonka muutokset perustuvat EU:n uuteen maksupalveludirektiiviin.
Ehtojen tärkeimmät muutokset

Verkkopankin palveluita

Yritysverkkopankissa näet ajantasaiset tilitiedot sekä teet kotimaiset ja ulkomaan maksut. Paperitiliotteen voit korvata kirjanpitovelvollisen verkkotiliotteella.

Verkkopankissa näet myös yrityksesi luottojen tilanteen.

Laskut
Yritysverkkopankilla voit hoitaa yrityksen laskutuksen. Verkkolaskutus yleistyy vauhdilla ja Yritysverkkopankissa tekemäsi lasku välitetään saajalle sähköisesti. Jos laskun saajalla ei vielä ole valmiutta käsitellä verkkolaskuja, ohjaa lasku tulostuspalveluun, joka postittaa sen saajalle.

Saapuvat verkkolaskut voit ohjata tilille maksettavaksi. Laskutussovelluksen muodostaman laskutiedoston voit siirtää pankiin välitettäväksi edelleen saajille samalla kuin noudat toimittajiesi lähettämät laskutiedoston siirrettäväksi edelleen esimerkiksi ostoreskontraan.

Osa taloushallintoa
Jos taloushallinnon sovelluksesi muodostaa maksuista Lähtevät maksut (XML) -aineiston, voit siirtää maksutiedoston pankkiin Yritysverkkopankin Aineistosiirto-kansiossa.

Kansiosta voit noutaa esimerkiksi eräsiirtotiliotteen, viitemaksutiedoston siirrettäväksi edelleen niitä käsitteleviin sovelluksiin. Voit myös katsoa tiedostoja ja tulostaa niiden sisällön suoraan Yritysverkkopankissa.

Sijoittaminen
Yritysverkkopankki on myös sijoittajan pankki. Voit käydä kauppaa kotimaisilla osakkeilla, warranteilla, turboilla, optioilla, sertifikaateilla ja ETF: llä sekä Handelsbankenin rahastoilla ja pääomaturvatuilla tuotteilla. Markkinoiden kehittymisestä pysyt ajan tasalla reaaliaikaisilla kurssitiedoilla ja Kauppalehden tiedotteilla.


Useita verkkopankkikäyttäjiä

Voit sopia konttorissa, että useammalla henkilöllä on pääsy Yritysverkkopankkiin omilla verkkopankkitunnuksilla.

Henkilöt voivat käyttää esimerkiksi verkkolaskutuksessa yhteistä tuote- ja asiakasrekisteriä. Sen sijaan että jokainen henkilö voi tehdä yksin maksuja, voit jakaa maksun teon ja vahvistamisen kahdelle henkilölle.

Kaikki Yritysverkkopankin käyttäjät eivät välttämättä tarvitse työssään nähdä yrityksen laina- tai tilitietoja. Käyttäjäkohtaiset oikeudet tietoihin ja palveluihin sovit konttorissasi.


Sisäänkirjautuminen

Lisäpalvelut

Sijoituspalvelut verkkopankissa

Turvallisuus

Hinnasto ja ehdot


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Henkilötiedot/Personuppgifter