Verkkolasku
Verkkolaskulla vastaat sopimuskumppanisi toiveeseen sähköisestä laskusta.

"Siirrymme sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Tavoitteemme on automatisoida ostolaskujen hyväksymismenettely ja nopeuttaa laskujen maksatusta. Toivomme teidän lähettävän jatkossa laskunne meille verkkolaskuina."


Handelsbankenin asiakkaana voit lähettää ja vastaanottaa Finvoice-muotoisia verkkolaskuja. Voit käyttää verkkolaskujen välityksessä pankkiyhteysohjelmaa tai Handelsbankenin Yritysverkkopankkia.

Handelsbanken välittää Finvoice-verkkolaskuja, joiden versio on 1.3 tai uudempi. Sitä vanhempien verkkolaskujen välitys päättyi 30.9.2016. Handelsbanken välittää Finvoice-verkkolaskun versiota 3.0 marraskuun 2018 alusta alkaen.

Välitämme verkkolaskut vastaanottajille tarvittaessa muiden pankkien ja merkittävimpien verkkolaskuoperaattoreiden kautta.

Voit myös lähettää henkilöasiakkaillesi kuluttajan verkkolaskuja, e-laskuja.

Vaikka asiakkaasi ei vielä ole ottanut verkkolaskua käyttöön, voit toimittaa laskut sähköisesti pankkiin. Toimitamme nämä laskut tulostuspalvelun kautta postitse vastaanottajille.

Lisää Finvoice-verkkolaskusta voit lukea Finanssialan Keskusliiton Internet-sivulta. Sieltä löytyvät myös palvelukuvaukset ja muut ohjeet.

Suoramaksu
Asiakkaille, jotka eivät käytä verkkopankkia, voi tarjota uutta suoramaksua. Laskuttajan näkökulmasta suoramaksu on pankkiin toimitettu e-lasku (Finvoice-verkkolasku) ja maksajalle postitettu ilmoitus laskusta.

Suoramaksun edellyttämät Finvoice-sanomamuutokset on kuvattu Finvoice 2.0 -kuvauksesta..

Yritysverkkopankki
Yritysverkkopankissa voit verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton lisäksi myös tehdä yritysverkkolaskuja ja e-laskuja.

Sovi verkkolaskusta konttorissa
Kun haluat siirtyä laskujen sähköiseen käsittelyyn, tee Handelsbankenin konttorissa sopimus verkkolaskusta. Samalla voit keskustella, sopiiko tarpeisiisi paremmin Yritysverkkopankki tai Handelsbanken Maksuliikenne.


Finvoice (Finanssialan Keskusliitto, www.fkl.fi)
Verkkolasku
(uusi ikkuna)


Ota yhteyttä


© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Henkilötiedot/Personuppgifter