Handelsbanken

2020-05-05
Handelsbanken Suomen yhteistoimintaneuvottelut päättyivät

Handelsbanken Suomi käynnisti maaliskuussa yhteistoimintaneuvottelut seitsemässä konttorissa. Neuvottelut ovat päättyneet, ja pankki on päättänyt sulkea viisi konttoria ja uudelleenorganisoida kaksi. Samaan aikaan kasvukeskuksien konttoreita ja pääkonttoritoimintoja vahvistetaan.

YT-neuvottelut on saatu päätökseen, ja pankki on päättänyt sulkea Etelä-Karjalan, Joensuun, Kokkolan, Rovaniemen ja Tammisaaren konttorit. Satakunnan ja Seinäjoen konttorit jatkavat toimintaansa, mutta niiden toiminta organisoidaan uudelleen vastaamaan paremmin alueelliseen kysyntään Private Banking- ja/tai henkilöasiakaspalveluita vahvistamalla.

Päätös perustuu arvioon, jossa on huomioitu konttoreiden sijainti ja liiketoiminnan kehitysmahdollisuudet. Henkilöstön vähennystarve on muutosten myötä yhteensä 22 työtehtävää.

Muutokset astuvat voimaan syksyn 2020 aikana. Suljettavien konttoreiden asiakkaat saavat lähipäivinä verkkopankkiviestin ja kirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin konttorin sulkemisesta ja neuvotaan, miten pankkiasioiden hoitaminen onnistuu jatkossa.

Kasvukeskuksien konttoreita ja pääkonttoritoimintoja vahvistetaan

Handelsbankenin konttoreissa maakuntien kasvukeskuksissa ja pääkaupunkiseudulla sekä pääkonttorissa avautuu yhteensä 23 uutta työpaikkaa. Handelsbankenin tavoitteena on kasvaa ja vahvistaa markkinaosuuttaan Suomessa.

”Haemme kasvua varainhoidosta ja uusista yritysasiakkaista Suomen kasvukeskuksissa, ja rekrytoimme siksi lisää asiantuntijoita vahvistamaan konttoreitamme. Luotan siihen, että henkilökohtaiselle asiakaspalvelulle on edelleen vahva tilaus Suomessa. Lisäksi käynnissä olevien järjestelmähankkeiden edistyessä tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia ja tulevaisuuden kykyjä”, Handelsbanken Suomen johtaja Hanne Katrama toteaa.

Lisätietoja:

Hanne Katrama,  maajohtaja,  Handelsbanken Suomi
Puh. 010 444 2791

Pirjetta Soikkeli, viestintäjohtaja, Handelsbanken Suomi
Puh. 040 750 0093

  Lehdistötiedote PDF-muodossa

Sulje
©Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice    » Cookies