Handelsbanken

2019-09-30
Handelsbankenilla tyytyväisimmät yritysasiakkaat

Handelsbanken menestyi jälleen erinomaisesti pankkien asiakastyytyväisyystutkimuksessa, jonka EPSI Rating julkaisi tänään. Tutkimuksen mukaan Handelsbankenilla on Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat. Yksityisasiakastutkimuksessa Handelsbanken sijoittui kolmanneksi.

Tutkimuksessa selvitetään toimialan yhtiöiden imagoa, asiakkaiden odotuksia, tuote- ja palvelulaatua sekä vastinetta rahalle.

Asiakastyytyväisyys kasvoi viime vuodesta

Handelsbanken onnistui nostamaan asiakastyytyväisyyttä vuoteen 2018 verrattuna. Pankki keräsi yritysasiakkailtaan 80,0 indeksipistettä alan keskiarvon ollessa 72,2. Myös yksityisasiakkailta Handelsbanken sai 81,2 indeksipisteitä, mikä on reilusti enemmän kuin alan keskiarvo 73,6.

Tutkimuksen mukaan asiakkaat, joilla on suora yhteys pankkiin, ovat myös tyytyväisimpiä palveluihinsa.

”Meille tämä on iloinen uutinen, koska pankkimme toimintatapa perustuu juuri henkilökohtaiseen palveluun ja matalaan organisaatioon”, toteaa Handelsbanken Suomen johtaja Nina Arkilahti.

”Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme hyvistä arvioista ja jatkamme palvelumme kehittämistä hyvillä mielin edelleen”, hän iloitsee.

Asiakkaat arvostavat tavoitettavuutta

”Yritysasiakkaamme arvostavat etenkin hyvää tavoitettavuutta. Olemme kehittäneet tänä vuonna erityisesti Family Office -palveluamme, jossa yrittäjä saa kaikki tarvitsemansa pankkipalvelut – niin yrityksensä kuin henkilökohtaisiinkin tarpeisiinsa – yhden yhteyshenkilön kautta”, Arkilahti toteaa.

”Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden parhaat asiantuntijapalvelut, ja tässä olemme selvästi onnistuneet”, Arkilahti jatkaa.  

”Tavoitettavuus on luonnollisesti tärkeää kaikille asiakkaillemme. Jokaisella asiakkaallamme on oma yhteyshenkilö ja hänelle suora puhelinnumero. Osaava ja henkilökohtainen palvelu saakin kiitosta”, Arkilahti kertoo.

Lisätiedot:

Nina Arkilahti, maajohtaja, Handelsbanken Suomi

Puh. +358 10 444 2700

Pirjetta Soikkeli, viestintäjohtaja, Handelsbanken Suomi

Puh. +358 10 444 2787 

  Lehdistötiedote PDF-muodossa

Sulje
©Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice    » Cookies