1. Egen sparringpartner

Du får en egen sparringpartner

En Family Office-bankir är en din egen sparringpartner och rådgivare.
Ett par på kundmöte.

Varför Handelsbanken Family Office?

I trygga händer

Din Family Office Banker vet hur dina, familjens och företagets banktjänster är ordnade. Din bankir sköter om alla era bankärenden och tar olika experter till hjälp vid behov.

Snabba beslut

Din kontaktperson är ingen mellanhand, utan din högra hand när det gäller dina bankärenden. Kontaktpersonen hjälper till, så att alla beslut fattas snabbt och begripligt.

Dina behov styr valet av lösningar

Din bankir rekommenderar bara sådana produkter och tjänster som kan passa dig och ditt företag. En Family Office Banker får inga bonusar, så det enda som styr hens förslag och råd, är det du behöver.

Direkt kontakt utan köer

Du bestämmer hur och när du vill kontakta din Family Office-bankir. Du kan kontakta din bankir, när det passar in i din tidtabell - det handlar om din tid. Spara numret till din kontaktperson i din telefon. Det enda som sedan behövs är ett telefonsamtal och saker ordnar sig.


Mätaren på vår framgång är våra nöjda kunder

Citat: Jag får nästan alltid svar, och kan hen inte svara, så får jag ett meddelande, när hen ringer tillbaka. Man kan inte köpa någon sådan för pengar. Om man får en så bra kontaktperson, så har man haft tur.

Finlands nöjdaste företagskunder

Om du är nöjd, så är vi nöjda. Enligt EPSI Rating 2020 så är Handelsbankens privat- och företagskunder mycket nöjda med vår betjäning.

EPSI Rating 2020 - bank- och finansbranschenÖppnas i nytt fönster
(på finska)


En mamma lyfter upp sitt barn.

Kapitalförvaltning med klass

Vår kapitalförvaltning är begriplig, kunnig, flexibel och utgår alltid från det du behöver. Du beslutar, hur du vill att vi ska sköta din förmögenhet och vad som du tycker är viktigt på lång sikt.

Kvinna ritar på tavla under ett möte.

Stöd när företaget växer

Handelsbanken är en stark, stabil och global bank. Vi anpassar våra lösningar och råd till det utvecklingsskede företaget befinner sig i.