1. Om banken
 2. /
 3. Rekrytering
 4. /
 5. Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Vad är du intresserad av? I Handelsbanken kan du välja mellan flera karriäralternativ.
En ung man och kvinna står framför ett fönster och pratar.

Sök jobb på Handelsbanken

Handelsbanken litar på sina anställda och respekterar dem som individer. Vi erbjuder möjlighet att ta ansvar och avancera i karriären i olika arbetsuppgifter, enheter och länder. Läs vad vi kan erbjuda dig och hur du kan hitta ett intressant jobb på Handelsbanken.

Ikoni: Tre människor i rad med en jordglob ovanför.

Många karriärmöjligheter

 • Bankkontoret
  Bankens verksamhet grundar sig på lokala kontor. På bankkontoret har du det övergripande ansvaret för beslut som gäller kunden. Om du är försäljningsorienterad trivs du säkert på kontoret! Du placerar alltid kunden i fokus. Kontoret erbjuder många utvecklingsmöjligheter - du kan specialisera dig eller utbilda dig till kontorschef.

 • Handelsbanken Finlands huvudkontor 
  Bankkontoren kan ha endast en begränsad mängd experter i olika branscher. Därför betjänas bankkontoren av Handelsbanken Finlands huvudkontor, som ligger i Gräsviken i Helsingfors. Huvudkontorets experter stöder kontoren i deras kundbetjäning. På huvudkontoret arbetar experter på olika områden, jurister, ekonomiförvaltningsproffs, kommunikationsavdelningen och personalavdelningen.

 • Capital Markets    
  Handelsbanken Capital Markets består av fyra affärsverksamhetsområden: Markets, Kapitalförvaltning, Livförsäkring och Internationella tjänster. Capital Markets ansvarar för tjänsterna och produkterna inom riskhantering, värdepapper, analys, kapitalförvaltning och livförsäkringar. I Capital Markets-enheten arbetar bl.a. analytiker, börsmäklare, kundrådgivare, fondförvaltare och flera specialsakkunniga.  

 • IT-enheten och utveckling  
  Handelsbankens IT-enhet omfattar utveckling, innovation och design av tjänster samt underhåll och systemkontroll. Till vårt förfogande har vi system som vi själv har skapat och köpta lokala system samt koncernens gemensamma applikationer. På IT-avdelningen arbetar systemutvecklare, tjänstedesigners, IT-arkitekter, produktionsövervakare och stödpersoner.

En kvinna visar något på datorn för en annan kvinna.

Nya arbetsutrymmen och arbetssätt  

På kontoret betjänas kunderna i mötesrum och på huvudkontoret jobbar vi i ett aktivitetsbaserat kontor.

Huvudkontorets interiör

Kontorens interiörer