Nuori säästäjänä ja sijoittajana

Tuliko kesätyöpalkka tilille vai aloititko opiskelun ohessa tuntityön? Nyt on hyvä hetki aloittaa säästäminen.
Nuoret istuvat yhdessä tabletin äärellä

Onko sinulla jo säästöjä?

Monet vanhemmat tai isovanhemmat aloittavat säännöllisen säästämisen lapselle tämän ollessa pieni. Niinpä sinullakin voi olla Sijoitustilillä mukava summa odottamassa sopivaa käyttökohdetta. Elämään mahtuu kuitenkin monenlaista, joten nyt on hyvä hetki ryhtyä itsekin säästämään. Jos sait kesätyön tai teet opiskelun ohessa keikkahommia, pieni summa kerran kuussa tuo isonkin tavoitteen lähemmäksi.

Aloita oma säästäminen

Fiksu säästää ja sijoittaa

Nyt kun tilikorot ovat lähes olemattomat, rahastosäästäminen on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Jos oma tavoite - kuten auto tai asunto - häämöttää vähän kauempana tulevaisuudessa, rahastosäästäminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden saada säästöille parempi tuotto.

Tavoite-säästösopimus

Tavoite on Handelsbankenin salkkupalvelu, joka ei nimestään huolimatta ole monimutkainen. Tavoite on vakuutus, johon säästät säännöllisesti tai teet kertasijoituksen. Säännöllisessä säästämisessä päätät itse summan. Valitset vain, milloin haluat tavoitteesi toteutuvan. Salkunhoitaja tekee työn puolestasi.

Kun tavoiteajankohta lähestyy, salkunhoitajat laskevat sijoituksen riskiä, eli vähentävät osakkeiden määrää ja kasvattavat korkosijoitusten määrää.


Ung kille med sin mamma vid bankdisken.

Konttori vastaa kysymyksiisi

Suosittelemme lämpimästi käyntiä konttorissa. Yhdessä voimme katsoa, mitkä palvelut ovat sinulle tarpeen. Voit myös kysyä meiltä kaikista pankkiasioista. Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Lue lisää

Pieni poika pitelee lasipurkkia

Säästä lapselle Tavoitteella

Tavoite on joustava vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle, kun tavoitteellasi on jokin tietty toteutumisajankohta, esimerkiksi lapsen täysi-ikäistyminen tai ensiasunto.

Tavoite-säästösopimus