1. Henkilöasiakkaat
pari takkatulen ääressä.

Yksilöllinen pankki

Olemme pankki, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Meillä saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka keskittyy sinuun ja tarpeisiisi.

Lisävahvistus käyttöön sunnuntaina 25.10. - olethan jo rekisteröinyt puhelinnumerosi?

Maksu uudelle tilille vaatii sunnuntaista 25.10. lähtien lisävahvistuksen. Tämä tarkoittaa, että puhelimeesi lähetetään tekstiviestinä numerokoodi, jolla vahvistat maksun. Rekisteröi puhelinnumerosi verkkopankissa klikkaamalla oman nimesi alla olevaa Tekstiviestivahvistus-linkkiä. Kun numerosi on rekisteröity, saat jatkossa vahvistukseen tarvittavan koodin oikeaan puhelinnumeroon. Ilman tätä numerokoodia maksaminen ei onnistu!


Vaalivalvojaiset 4.11. - miten vaalitulos vaikuttaa talouteen?

Ikoni: kahden henkilön välillä puhekupla, jossa kysymysmerkki.

Keskiviikkona 4.11.2020 klo 14:00 asiantuntijat puivat Yhdysvaltojen vaalitulosta ja sen vaikutusta maailman talouteen. Timo Hirvonen, pääekonomistimme, ja vieras Maria Annala, Ulkopoliittinen instituutti, keskustelevat Jukka Kuusalan (Handelsbankenin yritystoiminnan johtaja) johdolla.

Avaa lähetys linkistä. Voit myös lähettää kysymyksiä etukäteen lähetyksen sivulta.

Jos et ehdi kuunnella suoraa lähetystä, voit jälkikuunnella lähetystä saman linkin kautta.


Konttorimme ovat siirtyneet kokonaan verkkotapaamisiin

Koronapandemia on jälleen leviämässä ja sen takia konttorimme palvelevat verkkotapaamisten muodossa. Voit myös ottaa yhteyttä verkkopankin kautta tai puhelimitse.

Konttori on sinuun yhteydessä, jos sinulla on fyysinen tapaaminen sovittuna.


Maksujen lisävahvistus

Paperinen tunnustaulukko ei enää riitä maksujen vahvistamiseen. Sen takia olemme ottamassa lisävahvistuksen käyttöön 25.10.2020. Lisävahvistus tehdään tekstiviestinä saadulla numerokoodilla.
Käy verkkopankissa antamassa puhelinnumero, johon tekstiviestin saa lähettää.

Vahvista-sovellus

Vahvista-sovellus on vaihtoehto avaintunnuskortille. Voit ladata sovelluksen puhelimeesi ja vahvistaa maksuja ja tunnistautua.

Vahvista-sovellus

MobilePay

Tiesitkö, että voit käyttää MobilePaytä kaikilla puhelimilla ja Handelsbankenin kaikilla korteilla? Lataa sovellus ja liitä siihen halutessasi vaikka kaikki Handelsbankenin kortit. Siinä sinulla on nopea ja turvallinen maksutapa - aina käden ulottuvilla.

MobilePay