1. Henkilöasiakkaat
pari takkatulen ääressä.

Yksilöllinen pankki

Olemme pankki, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Meillä saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka keskittyy sinuun ja tarpeisiisi.

Ikoni: Varas kasvomaskissa.

Huijausviesteissä tarjotaan tunnuslukulaitetta

Asiakkaamme ovat saaneet huijausviestejä, joissa tarjotaan tunnuslukulaitetta Handelsbankenin nimissä. Viestissä on linkki huijauspalveluun, jossa kalastellaan asiakkaan pankkitunnuksia.

Handelsbanken ei myy eikä välitä tunnuslukulaitteita. Meillä on Vahvista-sovellus ja maksujen lisävahvistus. Muistathan myös, että pankki ei koskaan kysy pankkitunnuksiasi sähköpostissa tai puhelimitse.

Jos olet saanut tällaisen viestin, voit lähettää sen osoitteeseen phishing@handelsbanken.fi ja sen jälkeen poistaa sähköpostistasi. Älä avaa viestissä olevaa linkkiä.


Uusi live-lähetys tiistaina 1.12.

Ikoni: Pylväskaaviossa pylväät vain kasvavat korkeutta.

Rokotteesta on saatu toivoa - mihin katse kääntyy seuraavaksi? Miten pohjoismaiset yritykset pärjäävät markkinoilla?

Asiantuntijoina lähetyksessä ovat Jani Stenius ja Jyrki Nyberg, moderaattorina toimii Petri Alatalo.

Lähetyksen ajankohta: tiistaina 1.12.2020 klo 8:30-9:00. Chatin kautta voi lähettää kysymyksiä, myös ennen lähetyksen alkua.


Konttorimme ovat siirtyneet kokonaan verkkotapaamisiin

Koronapandemia on jälleen leviämässä ja sen takia konttorimme palvelevat verkkotapaamisten muodossa. Voit myös ottaa yhteyttä verkkopankin kautta tai puhelimitse.

Konttori on sinuun yhteydessä, jos sinulla on fyysinen tapaaminen sovittuna.


Maksujen lisävahvistus

Paperinen tunnustaulukko ei enää riitä maksujen vahvistamiseen. Lisävahvistus tehdään tekstiviestinä saadulla numerokoodilla.
Käy verkkopankissa antamassa puhelinnumero, johon tekstiviestin saa lähettää.

Vahvista-sovellus

Vahvista-sovellus on vaihtoehto avaintunnuskortille. Voit ladata sovelluksen puhelimeesi ja vahvistaa maksuja ja tunnistautua.

Vahvista-sovellus

MobilePay

Tiesitkö, että voit käyttää MobilePaytä kaikilla puhelimilla ja Handelsbankenin kaikilla korteilla? Lataa sovellus ja liitä siihen halutessasi vaikka kaikki Handelsbankenin kortit. Siinä sinulla on nopea ja turvallinen maksutapa - aina käden ulottuvilla.

MobilePay