Äiti ja poika kalliolla mökin edessä Äiti ja poika kalliolla mökin edessä

Haaveet todeksi mökkilainalla

Olemme uudistaneet verkkosivuja

Kaikki on ennallaan, teimme vain muutamia parannuksia esimerkiksi valikkoon.


Ajankohtaista

Saitko meiltä pyynnön toimittaa kopion henkilöllisyys-todistuksestasi?

Pankkina meillä on lainsäädäntöön perustuva velvollisuus tuntea asiakkaamme. Tietoja on päivitettävä säännöllisesti myös asiakassuhteen aikana. Päivitä tietosi liitteiden lähettämispalvelussa. Kun toimit ajoissa, turvaat palveluidesi saatavuuden.

Näin lataat Vahvista-sovelluksen uudelle laitteelle

Huomioithan, että voit ladata Vahvista-sovelluksen vain yhdelle laitteelle kerrallaan. Tarkoituksena on lisätä sovelluksen käytön turvallisuutta. 

Näin avaat lukkiutuneet pankkitunnukset

Jos annoit väärän salasanan ja pankkitunnuksesi lukkiutuivat, voit avata tunnukset itse. Varmista, että olet rekisteröinyt verkkopankissa puhelinnumeron, johon lähetämme avaamiseen tarvittavan koodin.


Handelsbankenin talousennuste ja osakemarkkinakatsaus julkaistiin 24.5.2023

Katso tallenne 

Handelsbankenin uusi talousennuste sekä osakemarkkinakatsaus esiteltiin 24.5.2023 - asiantuntijoina studiossa Handelsbanken Suomen pääekonomisti Timo Hirvonen ja sijoitusjohtaja Jani Stenius. 

Talous on kehittynyt alkuvuodesta odotettua paremmin. Jatkuuko sama trendi? 

Keskuspankit ovat nostaneet tuntuvasti korkoja viimeisen vuoden aikana. Onko korkohuippu jo näkyvissä? Entä miten korkotason muutos vaikuttaa sijoitussalkkuihin? 

Katso tallenne tästä!Avautuu uuteen ikkunaan

glödlampa

Huijauspuheluita liikkeellä

Liikkeellä on huijauspuheluita, joissa suomea puhuvat soittajat esiintyvät ulosoton tai perinnän edustajina. Huijarit kertovat asiakkaan rahojen olevan vaarassa ja suosittelevat siirtämään ne turvaan. Asiakas yhdistetään turvatiimille tai hän saa hetken päästä uuden puhelun "pankista". 

Soittaja esiintyy suomen kielellä. Rahat yritetään siirtää ulkomaille johdattelemalla asiakasta tai ottamalla etäyhteys.

Ole varuillasi aina, kun tarjous on liian hyvä ollakseen totta tai sinulta pyydetään pankkitunnuksia. Lue, miten toimia, jos tulet huijatuksi.


Vahvista-sovelluksen ja mobiilipankin siirto uuteen puhelimeen

Handelsbanken

Otitko uuden puhelimen käyttöön?

Nämä asiat kannattaa muistaa ottaessasi uuden laitteen käyttöön, jotta voit jatkossakin käyttää helposti mobiilipankkia ja Vahvista-sovellusta.

Uutishuone

Ajankohtaista ja hyödyllistä asiaa talouden hoidosta ja varallisuuden kasvattamisesta.

Pudonnut paahtoleipä lattialla jalkojen juuressa.

Mitkä ovat sijoittajan tavallisimmat virheet?

Kuka tahansa saattaa helposti sortua virheisiin sijoittaessaan varojaan, oli sitten kokenut konkari tai noviisi. Asiantuntijamme paljastavat tavanomaisimmat virheet ja kertovat, miten sudenkuopat voi väistää.

Henkilö tietokoneen ääressä puhelin kädessä.

Näin suojaudut huijausviesteiltä

Sähköisessä ympäristössä kannattaa toimia harkiten, vaikka viestin lähettäjä hoputtaisi vastaamaan heti. Suojaa henkilöllisyytesi ja tietosi, älä lähetä henkilökohtaisia pankkitunnuksiasi tai maksukortin tietoja kenellekään.

Katri Neuvonen

Katri Neuvonen keskittää sekä yrityksen että omat asiat Handelsbankeniin

Katri Neuvosesta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää, mutta niin vain kävi – eikä päätöstä ole tarvinnut katua. Yrittämisessä kiehtoo vapaus päättää monista asioista itse.


Handelsbanken Prime -viitekorko nousee 3,5 prosenttiin

Handelsbanken Prime -viitekorko nousee 3,5 prosenttiin nykyisestä 2,70 prosentista. Uusi primekorko tulee voimaan 1.6.2023. Primekoron nousu johtuu yleisestä korkotason noususta.

Sijoitustilimme korko on sidottu Handelsbanken Prime -viitekorkoon vähennettynä 1,00 prosenttiyksikön marginaalilla. Sijoitustilin korko nousee Prime-koron nousun myötä nykyisestä 1,70 prosentista 2,5 prosenttiin kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Sijoitustilin korko lasketaan talletuspäivästä alkaen. 


Sijoitustalletus hyötyy korkeasta Euriborista

 - Handelsbanken.se

Sijoitustalletus on riskitön ja turvallinen säästämismuoto varoille, joita et tarvitse tässä ja nyt. Talletusaika sekä talletukselle maksettava kiinteä korko sovitaan etukäteen. Yksilöllinen korko määräytyy markkinatilanteen, talletusajan ja talletuksen koon mukaan. 

Ota yhteyttä konttoriisi ja pyydä tarjous 3, 6 tai 12 kk:n sijoitustalletuksesta.


Suojaudu huijauksilta

Muista suojata henkilöllisyytesi ja tietosi sähköisessä ympäristössä.

Teemme koko ajan työtä, jotta palvelumme olisivat turvallisia käyttää. Mitä sinä voit tehdä turvallisuuden edistämiseksi?

Tuntematon numero matkapuhelimen näytöllä

Palvelumme jatkuvat ennallaan

Asiakassuhteesi jatkuu normaalisti

Handelsbanken-konserni käynnisti 19.10.2021 prosessin Suomen-liiketoimintojen myymiseksi.  

Liiketoimintamme jatkuu toistaiseksi tavalliseen tapaan. Toimintojen myynnin käynnistyminen ei vaikuta asiakkaisiin, vaan huolehdimme asiantuntevasta palvelusta ja erinomaisesta saavutettavuudesta kuten tähänkin asti koko prosessin ajan.

Mitkä ovat vaikutukset asiakkaisiin?
Lue lehdistötiedotteemme (19.10.2021)Avautuu uuteen ikkunaan