1. Henkilöasiakkaat
Kultaisia ja sinisiä ilmapalloja Ballonger i guld och blått

Yksilöllinen pankki

Olemme pankki, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Meillä saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka keskittyy sinuun ja tarpeisiisi.

Juhlistamme 150-vuotiasta Handelsbankenia!

Logo: Handelsbanken 150 vuotta

Tasan 150 vuotta sitten, 12. toukokuuta 1871, Handelsbankenille myönnettiin lupa pankkitoimintaan kuninkaallisella asetuksella. Tuolloin vallassa oli Ruotsin ja Norjan kuningas Kaarle XV. 

Menestyksemme pankkina perustui rohkeuteen, sopeutumiskykyyn ja asiakaslähtöisyyteen. Samat periaatteet pätevät toiminnassamme edelleen.

Kiitos näistä 150 vuodesta kuuluu asiakkaillemme. Ilman teitä emme koskaan olisi sitä, mitä nyt olemme. Tyytyväisten asiakkaiden pankki.


Maksujen lisävahvistus

Paperinen tunnustaulukko ei enää riitä maksujen vahvistamiseen. Lisävahvistus tehdään tekstiviestinä saadulla numerokoodilla.
Käy verkkopankissa antamassa puhelinnumero, johon tekstiviestin saa lähettää.

Vahvista-sovellus

Vahvista-sovellus on vaihtoehto avaintunnuskortille. Voit ladata sovelluksen puhelimeesi ja vahvistaa maksuja ja tunnistautua.

Vahvista-sovellus

Brexit – asutko Isossa-Britanniassa?

Ison-Britannian jätettyä EU:n rajat ylittäviin pankkipalveluihin ovat tulleet uudet säännöt.


Ikon information

Ota uusi Debit- tai Online Debit -kortti käyttöön!

Uudet Debit- ja Online Debit -kortit ovat perillä, ja ne kannattaa ottaa heti käyttöön. Vanhat Debit- ja Online Debit -kortit on suljettu 3.5.

Loputkin luottokortit ovat perillä toukokuussa. Tarkista kortin mukana tulevasta saatekirjeestä,  milloin voit ottaa luottokortin käyttöön! 

Uusimme kaikki pankki- ja luottokortit kevään 2021 aikana.


Konttorimme ovat siirtyneet kokonaan verkkotapaamisiin

Koronapandemia on jälleen leviämässä, ja siksi toimipisteemme palvelevat asiakkaita verkkotapaamisissa. Voit myös ottaa yhteyttä verkkopankin viestitoiminnon kautta tai puhelimitse.

Konttori on sinuun yhteydessä, jos olet sopinut henkilökohtaisen tapaamisen konttoriin.