1. Henkilöasiakkaat
Leppäkerttu oksalla

Yksilöllinen pankki

Olemme pankki, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Meillä saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka keskittyy sinuun ja tarpeisiisi.


Kuva: varoituskolmio

Verkkokalastelua Handelsbankenin nimissä

Handelsbankenin nimissä on meneilllään laajamittaista verkkokalastelua. Sähköpostiviesteissä, jotka ovat suomenkielisiä ja joissa on Handelsbankenin tai Suomen Pankin allekirjoitus, on linkki, jota ei missään nimessä saa avata.

Handelsbanken ei koskaan lähetä viestejä sähköpostitse tai puhelimitse pyytääkseen henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai niiden päivittämistä.

Jos saat epäilyttävän viestin, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse turvallisuusosastollemme phishing_fi@handelsbanken.fi ja sen jälkeen poistaa viestin.


Konttoreiden aukioloajat ja palvelut koronan laantuessa

Konttorit alkavat vähitellen palata normaaliin palvelukäyntäntöön. Tarkista kuitenkin konttorin sivulta, palveleeko konttori ajanvarauksella vai onko konttorilla aukioloajat. Tarkista myös, tarjoaako konttori käteispalveluita ja ovatko ne ajanvarauksella.


Vahvista-sovellus

Vahvista-sovellus on vaihtoehto avaintunnuskortille. Voit ladata sovelluksen puhelimeesi ja vahvistaa maksuja ja tunnistautua.

Vahvista-sovellus

MobilePay

Tiesitkö, että voit käyttää MobilePaytä kaikilla puhelimilla ja Handelsbankenin kaikilla korteilla? Lataa sovellus ja liitä siihen halutessasi vaikka kaikki Handelsbankenin kortit. Siinä sinulla on nopea ja turvallinen maksutapa - aina käden ulottuvilla.

MobilePay

DIAS - digitaalinen asuntokauppa

Handelsbanken on mukana DIAS-palvelussa. Tee asuntokauppa ajasta ja paikasta riippumatta.


Family Office -palvelut sinulle, yrityksellesi ja perheellesi

Mies sinisissä vaatteissa istuu kannettava sylissä.

Kaikki pankkipalvelut oman yhteyshenkilösi kautta

Yhteyshenkilösi kartoittaa kanssasi kokonaistilanteesi ja auttaa toteuttamaan sinulle parhaat ratkaisut. Tavoitat yhteyshenkilösi suoralla puhelinnumerolla tai voit sopia tapaamisen konttoriin.

Family Office


Pankkipalvelut eri elämäntilanteissa

-

Handelsbanken palvelee sinua henkilökohtaisesti, ja siksi haluamme tavata sinut, kun elämässäsi tapahtuu muutoksia. Pankkipalveluiden tulee olla sovitettu elämäntilanteeseesi.