Nuorten aikuisten pankkipalvelut

Kun olet nuori, elämässäsi tapahtuu paljon. Haluamme olla mukana eri käänteissä.
Nuori pari istuu ravintolassa.

Arjen pankkipalvelut

Nuori nainen istuu laiturilla tabletti sylissään.

Tili, kortti, mobiilipankki ja verkkopankki ovat tarpeen arjen elämässä. Verkkopankin tunnuksia tarvitaan myös muissa kuin pankin verkkopalveluissa – ei ainoastaan maksamiseen, vaan myös tunnistautumiseen.

Tili ja Online Debit -kortti sekä verkko- ja mobiilipankki ovat maksuttomia 27-vuotiaaksi saakka.

Tule konttoriin – voimme yhdessä käydä palvelusi läpi ja päivittää ne ajan tasalle.


Aloita säästäminen

Nuori mies ja nainen tutkailevat tietokonetta.
Ehkä sinulla on jo pieniä säästöjä, mutta nyt on hyvä aika aloittaa järjestelmällinen säästäminen. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä enemmän säästöjä kertyy. Vaikka olet vielä nuori, on hyvä ajatella eläkettä. Kun säästää pitkäjänteisesti, ei tarvita suuria summia kuukaudessa.

Nuoren lainapalvelut

Opintolaina

Opintolainaa varten tarvitset valtiontakauksen. Takaushakemus tehdään kela.fi-verkkopalvelussa, ja siihen tarvitset verkkopankkitunnuksia. Kun olet saanut päätöksen, voit hakea opintolainaa verkkopankissamme.

Asuntosäästämistä ja lainaa ASPilla

ASP-säästäminen on hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisin. Säästöille saat hyvän koron. Kun oman asunnon hankinta tulee ajankohtaiseksi, voit siirtyä hakemaan ASP-lainaa.

Lue lisää

Nainen osoittaa piirustusta.

Pienellä summalla alkuun 

Tavoite on joustava vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle, kun tavoitteellasi on jokin tietty toteutumisajankohta, esimerkiksi isompi hankinta tai matka.

Tavoite-säästösopimus