1. Henkilöasiakkaat
  2. /
  3. Säästä ja sijoita
Mies ja nainen seisovat ikkunan edessä.

Säästä ja sijoita

Säästämisessä tärkeintä on aloittaminen. Autamme sinut alkuun.

Mitkä ovat sinun tavoitteesi?

Sitaatti: Tavoitettavissa on aina sama ihminen, joka tietää mistä puhutaan.

Säästämistä on monenlaista. Yhdellä on pitkäjänteinen suunnitelma ja selkeä tavoite, toinen taas seuraa aktiivisesti markkinoita ja vaihtelee sijoituskohteita. 

Ota yhteyttä konttoriin ja varaa aika sijoitustapaamiseen. Jos käytät verkkopankkia, voit tavata sijoitusvastaavasi myös verkossa.


Miksi säästäisin?

Säästämisellä ja sijoittamisella on aina tavoite: kartuttaa varoja jotakin tarkoitusta varten. Tavoitteen ei tarvitse olla yksilöity, vaan säästää voi yhtä lailla pahan tai hyvän päivän varalle. Tavoite voi olla myös varallisuuden kerryttäminen seuraaville sukupolville.

Asiantuntijamme konttorissa auttaa määrittelemään sinulle henkilökohtaisen säästösuunnitelman omien tavoitteidesi, riskinottohalukkuutesi ja sijoitusajan mukaan. Aloita varallisuutesi kartuttaminen jo tänään!

nummer 1

Tavoitteellinen pitkäaikaissäästäjä

Hyvä nyrkkisääntö on säästää vähintään 10 prosenttia nettopalkasta joka kuukausi. Kun aloittaa riittävän aikaisin, koossa on ennen pitkää mukava potti.

Aloita säästäminen
Lapselle säästäminen
Eläkesäästäminen
nummer 2

Private Banking

Kun olet jo ehtinyt kartuttaa varallisuutta ja kaipaat joustavaa varainhoitoa, Private Banking -palvelukokonaisuus on oikea vaihtoehto. Private Banking tarjoaa varainhoidon lisäksi palveluita, jotka helpottavat arkeasi.

Private Banking
nummer 3

Omatoiminen sijoittaja

Yhä useampi haluaa helppohoitoisen ratkaisun, mutta voit hoitaa sijoituksiasi myös verkko- ja mobiilipankissa. Ota yhteyttä konttorin sijoitusvastaavaan ja sovi arvopaperikaupankäynnistä ja -säilytyksestä.

Sijoituspalvelut verkkopankissa ja konttorissa

ASP-tili

ASP-tilin voit avata jo 15-vuotiaana ja aloittaa säästämisen ensiasuntoa varten ensimmäisestä kesätyöpalkasta. Hyvä tavoite kannustaa säästämään.

Vastuulliset sijoitukset ja vastuullinen sijoitusneuvonta

Ikoni: Käsi pitää sydäntä.

Vastuullisuus on kiinteä osa Handelsbankenin sijoitustoimintaa. Vaikka kaikki Handelsbankenin rahastot toimivat vastuullisesti, valikoimassamme on myös useita rahastoja, joissa sovellamme tiukempia sijoituskriteerejä. Hyvä esimerkki on Kestävä Energia -rahasto, joka on palkittu ensimmäisten rahastojen joukossa Joutsenmerkillä.

Vastuulliseen sijoittamiseen kuuluu myös vastuullinen sijoitusneuvonta. Sijoitusneuvonnassa kartoitamme tarpeesi ja kokonaistilanteesi, jotta voimme valita juuri sinulle sopivat tuotteet. Handelsbankenin asiakasneuvojat eivät saa myymistään tuotteista bonuksia tai myyntiprovisioita, mikä pitää asiakkaan edun neuvonnan keskiössä.

Vastuullinen sijoittaminen

Kiinnostunut taloudesta?

Taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneille tarjolla on monipuolisia katsauksia ja napakoita talouskommentteja. Pankin ekonomistit analysoivat terävästi maailmaa ja markkinoita. Useimmat analyysit ovat kaikkien luettavissa, mutta saatavilla on myös katsauksia vain asiakkaittemme käyttöön. Hyödynnä niitä, kun suunnittelet säästämistä ja sijoittamista.

Luettavaa sijoittajalle ja säästäjälle

Pankin taloustutkimus
Markkinakatsaukset
Kiviä päällekkäin rannalla.

Vastuullinen sijoittaminen

Tavoitteemme on saada sijoituksesi tuottamaan kestävällä tavalla. Lue tarkemmin siitä, miten toteutamme vastuullisuutta sijoitustoiminnassa.
Vastuullinen sijoittaminen