Maksut

Tee arjestasi mahdollisimman helppoa - valitse sopivat maksutavat
Mies tietokoneella ylhäältä katsottuna.

Valitse sopivat palvelut ja kanavat

Laskunmaksut ja tilisiirrot

Mobiili- ja verkkopankissa laskujen maksamista voi helpottaa käyttämällä maksupohjia. Mobiilipankissa voit kuvata laskun viivakoodin puhelimesi kameralla.

E-lasku

Voit automatisoida laskujen maksun kokonaan tai käydä halutessasi vahvistamassa maksut. Näet e-laskut myös mobiilipankissa.

Maksaminen verkkokaupassa

Verkko-ostosten kannattaa maksaa kortilla. Jos et saa tilaamaasi tuotetta tai palvelua, saat rahat takaisin. Kun maksat matkan luottokortilla, saat kaupan päälle matkavakuutuksen.

Maksaminen kaupassa 

Kortteja kannattaa olla vähintään kaksi, jos toinen rikkoontuu tai katoaa. Hyödynnä maksaessasi nopeaa ja turvallista lähimaksua, jolloin kukaan ei pääse näkemään tunnuslukuasi.

SEPA pikasiirto

Euroalueella on otettu käyttöön uusi maksutapa, SEPA pikasiirto, jossa maksu välitetään saajalle lähes reaaliajassa.

Toistaiseksi Handelsbanken Suomi vain vastaanottaa SEPA pikasiirtoja muista pankeista.


Sulje itse maita ulkomaanmaksuilta

Verkkopankissa voit sulkea maita ulkomaanmaksuilta. Toiminnon nimi on Maksujen maarajoitus, ja siihen on linkki verkkopankin Maksut-sivulla. Avaa maarajoitus pysyvästi vain niiden maiden kohdalla, joihin teet usein maksuja. Avaa muut maat vain tarvittaessa ja sulje ne maksun jälkeen. Mobiilipankissa voit tehdä maksuja vain suomalaisille tileille.

Puhelin kädessä ja mobiilipankin näyttö avattuna

Maksut kätevästi mobiilipankissa

Mobiilipankissa voit pyyhkäisemällä kopioida tilinumeron, siirtää rahaa ja tehdä maksun. Voit kuvata viivakoodin, niin kaikki tiedot siirtyvät maksuun.
Maksa mobiilipankissa