Maksut

Tee arjestasi mahdollisimman helppoa - valitse sopivat maksutavat
Mies tietokoneella ylhäältä katsottuna.

Valitse sopivat palvelut ja kanavat

Laskunmaksut ja tilisiirrot

Mobiili- ja verkkopankissa laskujen maksamista voi helpottaa käyttämällä maksupohjia. Mobiilipankissa voit kuvata laskun viivakoodin puhelimesi kameralla.

E-lasku

Voit automatisoida laskujen maksun kokonaan tai käydä halutessasi vahvistamassa maksut. Näet e-laskut myös mobiilipankissa.

Maksaminen verkkokaupassa

Verkko-ostosten kannattaa maksaa kortilla. Jos et saa tilaamaasi tuotetta tai palvelua, saat rahat takaisin. Kun maksat matkan luottokortilla, saat kaupan päälle matkavakuutuksen.

Maksaminen kaupassa 

Kortteja kannattaa olla vähintään kaksi, jos toinen rikkoontuu tai katoaa. Hyödynnä maksaessasi nopeaa ja turvallista lähimaksua, jolloin kukaan ei pääse näkemään tunnuslukuasi.

SEPA pikasiirto

Reaaliaikainen maksun välitys

Euroalueella on otettu käyttöön uusi maksutapa, SEPA pikasiirto, jossa maksu välitetään saajalle lähes reaaliajassa.

Toistaiseksi Handelsbanken Suomi vain vastaanottaa SEPA pikasiirtoja muista pankeista.


Salli itse maita ulkomaanmaksuille

Verkkopankin Maksut-välilehdeltä tai nimivalikosta pääset kohtaan Maksujen sallitut maat, jossa voit valita ne maat, joihin haluat tehdä maksuja. 

Suomi on aina sallittu maa maksuille. Salli pysyvästi vain ne maat, joihin teet usein maksuja. Salli muut maat vain tarvittaessa ja poista valinta maksun jälkeen. 

Mobiilipankissa voit tehdä maksuja vain suomalaisille tileille. 

Lue lisää

Puhelin kädessä ja mobiilipankin näyttö avattuna

Maksut kätevästi mobiilipankissa

Mobiilipankissa voit pyyhkäisemällä kopioida tilinumeron, siirtää rahaa ja tehdä maksun. Voit kuvata viivakoodin, niin kaikki tiedot siirtyvät maksuun.
Maksa mobiilipankissa