Käyttötili pankkitilinä

Yhdeltä tililtä hoidat kaikki päivittäiset raha-asiat.
  • Ei nosto- eikä talletusrajoituksia
  • Tiliote kerran kuussa (maksuton)
  • Tilin seuranta verkkopankissa, jossa voit antaa tilille nimen

Näin voit käyttää Käyttötiliä

Yhteyshenkilösi kanssa voit keskustella, montako Käyttötiliä tarvitset ja millaiset käyttöoikeudet tileille haluat. Jotta arjen pyörittäminen olisi helpompaa, sinulla ja kumppanillasi voi olla käyttöoikeudet toistenne tileihin. 

Käyttötilille ohjaat säännölliset tulot ja sieltä maksat laskut. Käyttötililtä menevät myös lainan lyhennykset ja korot. Jos säästät säännöllisesti rahastoihin, rahastomerkinnät veloitetaan Käyttötililtäsi kerran kuussa. Käyttötilin tarvitset myös silloin, kun käyt kauppaa arvopapereilla.

Käyttötiliin voi liittää Debit- ja OnLine Debit -kortin. Korttimaksut näkyvät tilillä joko heti tai parin päivän päästä.

Hyödynnä myös mobiili- ja verkkopalvelut 

Verkkopankissa perustat kätevästi toistuvia tilisiirtoja vaikkapa Sijoitustilille tai toiselle Käyttötilille. Toistuvia siirtoja on helppo muokata ja lopettaa tarpeen mukaan.

Mobiilipankissa seuraat helposti tilin tapahtumia ja saldoa. Tilinylityksestä veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Käyttötilin ehdot

Käyttötilin korko

Korko on sidottu Handelsbanken Prime -viitekorkoon vähennettynä 3,0 prosenttiyksikön marginaalilla. Tilin korko ei voi alittaa 0 prosenttia. Korko lasketaan kuukauden alimmalle saldolle.

Handelsbanken Prime

Maksutilin yleisimmät palvelut

Suomessa on määritelty edustavimmat maksutilin palvelut ja niistä käytettävät nimitykset. Handelsbankenissa Tilin ylläpidosta käytetään nimeä Käyttötili.

Maksutilin yleisimmät palvelut
Puhelin kädessä ja mobiilipankin näyttö avattuna

Tilit kätevästi mobiilipankissa

Mobiilipankissa näet nopeasti tilien saldot ja voit siirtää rahaa tililtä toiselle.
Pankkipalvelut mobiilipankissa

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin Ruotsin Valtiokonttorin (Riksgälden) päätöksen mukaisesti. Jokaisella tilinomistajalla on oikeus enintään 100 000 euroa vastaavaan korvauksen pankissa olevien talletusten yhteismäärästä. Valtiokonttori maksaa korvauksen tilinomistajalle 7 työpäivän kuluessa siitä, kun pankki on asetettu konkurssiin tai Ruotsin Finanssivalvonta on tehnyt korvausvelvollisuutta koskevan päätöksen.

Tämän korvauksen lisäksi tilinomistaja voi saada enintään 5 miljoonan Ruotsin kruunun arvosta korvausta niistä varoista, jotka liittyvät erikseen määriteltyyn tapahtumaan, esimerkiksi yksityisasunnon myyntiin, työsuhteen päättymiseen, perintöön ja vakuutuskorvaukseen.