Sijoitustili on säästötili

Sijoitustili on joustava säästötili. Päätät itse miten säästät ja nostat rahaa tarpeen mukaan.
Kun sinulla on säästötavoite tai haluat saada säästämäsi rahat helposti käyttöön, Sijoitustili on oikea ratkaisu.
Kvinna sitter och funderar
  • Korko lasketaan talletuspäivästä alkaen
  • 12 maksutonta nostoa kalenterivuodessa
  • Säästä säännöllisesti tai silloin kun jää ylimääräistä
Tule asiakkaaksi
Kirjaudu verkkopankkiin ja avaa SijoitustiliAvautuu uuteen ikkunaan

glödlampa

Näin säästät Sijoitustilille

Sijoitustilin avaus

Sijoitustilin voit avata verkkopankissa. Voit myös ottaa yhteyttä konttoriin ja pyytää yhteyshenkilöäsi avaamaan sinulle tilin. Hänen kanssaan voit keskustella myös muista säästämisen vaihtoehdoista.

Sijoitustilin korko ja käyttö

Yleinen korkotaso on erittäin matala. Tilin korko on sidottu Handelsbanken Prime -viitekorkoon vähennettynä 1,00 prosenttiyksikön marginaalilla, eli tilin korko on tällä hetkellä 0,00 prosenttia. 

Sijoitustili on joustava, sillä voit tallettaa sinne rahaa säännöllisesti tai satunnaisesti. Säästöjäsi voit nostaa ilman kuluja jopa 12 kertaa vuodessa. Lisänostoista veloitamme 1,5 % nostettavasta määrästä, vähintään 8,50 euroa.

Säännöllinen säästäminen

Vaivattomin tapa aloittaa kuukausisäästäminen on perustaa verkkopankissa toistuva maksu. Toistuvan maksun päivää, summaa tai säästöväliä muokkaat helposti verkkopankissa milloin vain. Apua kuukausisäästämisen aloittamiseen saat myös konttorista, jossa yhteyshenkilösi voi tehdä säännöllisen tilisiirron Käyttötililtä Sijoitustilille.

Sijoitustilillesi voit antaa tavoitetta kuvaan nimen verkkopankissa. Miltä kuulostaisi vaikkapa Keittiöremontti tai Japanin matka?

Sijoitustilin ehdot
Handelsbanken Prime

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin

Tili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin Ruotsin Valtiokonttorin (Riksgälden) päätöksen mukaisesti. Jokaisella tilinomistajalla on oikeus enintään 100 000 euroa vastaavaan korvauksen pankissa olevien talletusten yhteismäärästä. Valtiokonttori maksaa korvauksen tilinomistajalle 7 työpäivän kuluessa siitä, kun pankki on asetettu konkurssiin tai Ruotsin Finanssivalvonta on tehnyt korvausvelvollisuutta koskevan päätöksen.

Tämän korvauksen lisäksi tilinomistaja voi saada enintään 5 miljoonan Ruotsin kruunun arvosta korvausta niistä varoista, jotka liittyvät erikseen määriteltyyn tapahtumaan, esimerkiksi yksityisasunnon myyntiin, työsuhteen päättymiseen, perintöön ja vakuutuskorvaukseen.