Tule asiakkaaksi

Me Handelsbankenissa haluamme tuntea asiakkaamme. Ota siis yhteyttä valitsemaasi konttoriin ja sovi tapaaminen.
Man och kvinna sitter och tittar tillsammans.

Miksi Handelsbanken?


Pankkimme tavaramerkki on henkilökohtainen, paikallinen ja vastuullinen palvelu. Haluamme, että tarjoamamme palvelut ovat helppo osa arkeasi.

Meillä saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka keskittyy sinuun ja tarpeisiisi. toimintamme perustuu paikallisuuteen, mikä tarkoittaa parempia ja nopeampia päätöksiä asiakkaiden pankkiasioissa.

Noudatamme toiminnassamme vastuullisuutta. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että pidämme asiakkaan edun neuvonnan keskiössä. Handelsbankenin vakavaraisuus pienentää talletustesi ja sijoitustesi riskiä.

Huom! 1.1.2019 alkaen uuden asiakkaan tulee esittää passi tai henkilökortti. Ajokortti ei enää kelpaa vahvaan tunnistautumiseen. 

Miten vaihtaa Handelsbankeniin?

Autamme sinua siirtämään asiointisi Handelsbankeniin. Voit valtuuttaa meidät hoitamaan palveluiden siirtämisen vanhasta pankistasi.

Tule henkilöasiakkaaksi  

Emme ota uusia yritysasiakkaita

Handelsbanken myy liiketoimintojaan Suomessa. 30.4.2024 alkaen emme enää ota uusia yritysasiakkaita, mutta palvelemme edelleen olemassa olevia yritysasiakkaitamme.

Lue lisää

Rannalla äiti lapsi selässä sateenvarjon alla.

Private Banking

Private Banking mielletään perinteisesti varainhoitopalveluksi, ja sitä se onkin. Mutta kokonaisuuteen kuuluu paljon muutakin kattavasta luottokortista yrityskaupan palveluihin.
Private Banking