1. Henkilöasiakkaat
  2. /
  3. Uloskirjautumissivu

Olet kirjautunut ulos verkkopankista

Kiitos käynnistä!

Olet kirjautunut ulos verkkopankista.

Jos olet käyttänyt verkkopankkia yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella, muista tyhjentää välimuisti ja sulje selain.

Välimuistin tyhjennys

Verkkoyhteyden aikana haetut verkkosivut tallentuvat yleensä tietokoneen välimuistiin (cache) tiedostoiksi. Välimuistiin tallennetut tiedot ovat jälkikäteen katseltavissa. Mikäli palvelua käytetään tietokoneelta, johon on pääsy myös muilla käyttäjillä (esim. kirjastoissa), tämä saattaa aiheuttaa tietosuojaongelmia.

Verkkopankissa tietojen tallentumista välimuistiin on rajoitettu ohjelmallisesti. Tallentumisen rajoitus toimii oletusarvoisesti uusimmissa selaimissa. Haluttaessa voidaan lisäksi tehdä seuraavia toimenpiteitä pankkisalaisuuden suojaamiseksi:

  • Selain voidaan määritellä toimimaan siten, että palvelussa siirretyt SSL-salauksella salatut sivut eivät tallennu välimuistiin.
  • Välimuisti (cache) voidaan tyhjentää myös aina verkkopankin käytön jälkeen. Tämä ei ole tarpeellista, mikäli laite on vain omassa käytössä. Samalla poistuvat välimuistista muutkin verkosta haetut sivut ja verkon käyttö hidastuu. 

Ajankohtaista palveluistamme

Laiturilla istuva nuori nainen katsoo kannettavan ruutua.

Verkkotapaaminen

Osallistut verkkotapaamisen verkkopankin kautta, joten yhteys on suojattu. Tapaamisen jälkeen voit allekirjoittaa sopimukset niin ikään verkkopankissa.

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi ja sovi verkkotapaaminen.

Etusormi painaa kohta sinistä nappia mobiilipankissa.

Mobiilipankki

Mobiilipankki on osa verkkopankkia. Lataa itsellesi appi ja ota palvelut käyttöön.

Voit maksaa laskuja, siirtää rahaa omien tilien välillä tai merkitä rahastoja ja paljon muuta. Kätevästi missä ja milloin vain.

Nainen vahvistaa sisäänkirjautumisensa verkkopankkiin vahvista-sovelluksella.

Vahvista-sovellus

Lataa vahvista-sovellus puhelimeen, niin voit kirjautua sisään verkkopankkiin ja vahvistaa maksuja ilman tunnuslukukorttia.

Vahvista-sovelluksella voit myös tunnistautua muiden palveluntuottajien verkkopalveluissa ja maksaa ostokset verkkokaupoissa.