Nainen ajaa trukkia

Rahoitus

Valitsemalla sopivan rahoitusratkaisun yritys voi vapauttaa pääomaa tai kasvattaa tuottavuutta.

Rahoituspalvelumme suurille yrityksille ovat päättyneet

Handelsbanken myy liiketoimintojaan. Kauppaan kuulumattomat Suomen-liiketoiminnot ajetaan hallitusti alas. 

Osana liiketoimintojen hallittua alasajoa emme enää tarjoa rahoituspalveluita suurille yrityksille ja yhteisöille, kunnille sekä asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille.

Lue lisää:

Rahoitusmuodot

Investointien rahoitus

Yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen tarvitaan investointeja. Handelsbanken tarjoaa useita rahoitusvaihtoehtoja yrityksen tarpeista ja investointikohteesta riippuen.

Käyttöpääoman vahvistaminen

Yritys tarvitsee käyttöpääomaa päivittäisen toiminnan kattamiseen, mutta myös suhdanteita ja sesonkeja tasaamaan. Käyttöpääoman vahvistaminen on osa yrityksen kassanhallintaa.

Pankkitakaukset

Pankkitakaus on pankin asiakkaansa puolesta antama takaus. Takaus voidaan antaa vaikkapa tavarantoimituksen, kauppahinnan tai vuokranmaksun vakuudeksi. 

Ulkomaankaupan rahoitus

Osana liiketoimintojen hallittua alasajoa Trade Finance -palvelumme ovat päättyneet.

Myynnin rahoitus

Tee maksaminen helpoksi asiakkaillesi ja myy enemmän. Voit tarjota asiakkaalle edullisen rahoituksen, ja saat luottopäätöksen heti verkkopalvelussamme.

Debt Capital Markets – vaativat rahoitusratkaisut

Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä rahoitusratkaisuja kahdenvälisten lainojen tai syndikoitujen luottojen kautta yhdessä muiden rahoittajien kanssa. Järjestämme yrityksille myös markkinaehtoista velkarahoitusta joukkovelkakirjalainamarkkinoilta. Toimimme jvk-lainojen järjestäjänä EUR-markkinalla, Norjassa ja Ruotsissa.  


Lue lisää

Aurinko paistaa koivunoksien takaa

Handelsbankenissa ymmärrämme vaikutuksemme yhteiskuntaan, ympäristöön ja rahamarkkinoihin. Vastuullisuus ja pitkäjänteisyys ovat keskeisiä arvojamme.

Vastuullisuus