Nainen ajaa trukkia

Rahoitus

Valitsemalla sopivan rahoitusratkaisun yritys voi vapauttaa pääomaa tai kasvattaa tuottavuutta. Handelsbankenin paikallinen konttori on yrityksesi palveluksessa.

Valitse rahoitusmuoto

Investointien rahoitus

Yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen tarvitaan investointeja. Handelsbanken tarjoaa useita rahoitusvaihtoehtoja yrityksen tarpeista ja investointikohteesta riippuen.

Käyttöpääoman vahvistaminen

Yritys tarvitsee käyttöpääomaa päivittäisen toiminnan kattamiseen, mutta myös suhdanteita ja sesonkeja tasaamaan. Käyttöpääoman vahvistaminen on osa yrityksen kassanhallintaa.

Pankkitakaukset

Pankkitakaus on pankin asiakkaansa puolesta antama takaus. Takaus voidaan antaa vaikkapa tavarantoimituksen, kauppahinnan tai vuokranmaksun vakuudeksi. 

Ulkomaankaupan rahoitus

Ulkomaankaupan maksu- ja rahoituspalvelut tuovat turvaa sekä ostajalle että myyjälle pienentämällä riskejä. Handelsbanken tarjoaa rahoitusratkaisut tuontiin ja vientiin.

Myynnin rahoitus

Tee maksaminen helpoksi asiakkaillesi ja myy enemmän. Voit tarjota asiakkaalle edullisen rahoituksen, ja saat luottopäätöksen heti verkkopalvelussamme.

Debt Capital Markets – vaativat rahoitusratkaisut

Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä rahoitusratkaisuja kahdenvälisten lainojen tai syndikoitujen luottojen kautta yhdessä muiden rahoittajien kanssa. Järjestämme yrityksille myös markkinaehtoista velkarahoitusta joukkovelkakirjalainamarkkinoilta. Toimimme jvk-lainojen järjestäjänä EUR-markkinalla, Norjassa ja Ruotsissa.  


-

Hae konttori ja varaa aika

Soita konttoriin ja varaa aika tapaamiseen. Tapaamiseen pyydetään mukaan eri rahoitusmuotojen asiantuntijoita. Näin yrityksesi saa varmasti kattavaa ja laadukasta palvelua.

Lue lisää

Aurinko paistaa koivunoksien takaa

Handelsbankenissa ymmärrämme vaikutuksemme yhteiskuntaan, ympäristöön ja rahamarkkinoihin. Vastuullisuus ja pitkäjänteisyys ovat keskeisiä arvojamme.

Vastuullisuus