Din högra hand i banken - din Family Office Banker

Din egen kontaktperson betjänar dig utan könummer.
Helena Rantanen Family Office Banker

Helena Rantanen, Family Office Banker, Helsingfors-Kampen

"Jag har jobbat i bank i över 20 år och mycket har förändrats under de här åren. Men fortfarande vill kunderna ha personlig betjäning - att kontaktpersonen känner sin kund och att kunden har en bekant person att vända sig till.

Tack vare kunderna trivs jag i mitt jobb. Många är bekanta sedan 10 år tillbaka. Familjerna har fått nya familjemedlemmar, företagen köps och säljs eller följande generation tar över. Det ger arbetet en värdefull tilläggsdimension att kunna följa med kundernas liv, inte bara deras bankaffärer.   

Bland mina kunder finns många jurister, tandläkare och småföretagare. När någon av mina kunder kontaktar mig - oberoende av om det gäller nätbankskoder som gått i baklås eller om de funderar på hur de kunde placera - så sköter jag saken omedelbart. Hur kontakten sköts, beror givetvis på ärendets natur. När det gäller mindre saker, så rings eller sms:ar vi och om vi vill diskutera mera, så träffas vi.

För mig är det viktigt att jag snabbt kan lösa kundens problem och att jag kan erbjuda en lösning som passar kunden - ibland en lösning som hen själv aldrig skulle ha kommit att tänka på. Jag ser alltid till kunden som en helhet.

Via mina nuvarande kunder får jag många nya kunder, och det tar jag som ett fint tecken på förtroende. Det är helt otroligt, att mina kunder vågar rekommendera sina vänner, släktingar och egna kunder att kontakta mig!"


Ikon: En hand håller i en telefon.

Family Office-bankirer till din tjänst

Förutom Helena står en hel skara Family Office-bankirer till ditt förfogande. 

Välj närmaste kontor och ta kontakt - du får en sparringpartner som skräddarsyr dig och ditt företag ett paket med tjänster utgående från det ni behöver.