1. Privat
Ett par dricker kaffe framför brasan.

En personlig bank

Välkommen till en bank med nöjda kunder. Hos oss får du en egen kontaktperson som sätter dig och dina behov i centrum.

Bluffmeddelanden erbjuder kodkalkylator

Ikon: maskerad bov.

Våra kunder har fått bluffmeddelanden, där avsändaren erbjuder en kodkalkylator i Handelsbankens namn. I meddelandet finns en länk till en blufftjänst, där man fiskar efter kundernas bankkoder.

Handelsbanken varken säljer eller förmedlar kodkalkylatorer. Vi har Bekräfta-appen och tillläggsbekräftelse av betalningarna. Du kommer väl också ihåg, att banken aldrig frågar efter dina bankkoder, varken per e-post eller i telefon.

Om du har fått ett sådant meddelande, kan du skicka det till adressen phishing@handelsbanken.fi och sedan radera det från din e-postlåda. Öppna inte länken i meddelandet.


En ny livesändning på kommande tisdagen 1.12

Ikon: ett stapeldiagram där staplarna bara blir högre.

Vaccinet ger hopp - vart vänder sig placerarna härnäst? Hur bra klarar sig de nordiska företagen på marknaden?

Experterna Jani Stenius och Jyrki Nyberg under ledning av moderatorn Petri Alatalo diskuterar.

Tidpunkten för utsändningen: tisdagen 1.2.2020 kl 8:30-9:00. Via chatten kan du skicka in frågor, också före utsändningen.


Våra kontor har helt övergått till digitala möten

Koronapandemin har tilltagit och därför har våra kontor övergått till att betjäna digitalt. Du kan också kontakta kontoret via nätbanken eller per telefon.

Om du har avtalat om ett fysiskt möte i kontoret, så är din kontaktperson i kontakt med dig.


Tilläggsbekräftelse av betalningar

Papperskodtabellen är inte längre säker nog när man bekräftar betalningar. Tilläggsbekräftelsen görs med en nummerkod du får som sms.
Logga in till nätbanken och ge det telefonnummer, dit du vill ha smset.

Bekräfta-appen

Bekräfta-appen är ett alternativ till nyckelkodskortet. Du kan ladda ner applikationen i din telefon och bekräfta betalningar och identifiera dig.

Bekräfta-appen

MobilePay

Visste du, att du kan använda MobilePay med alla telefoner och med Handelsbankens alla kort? Ladda ner appen och ta med rentav alla dina Handelsbankenkort. Där har du ett snabbt och säkert sätt att betala - alltid inom räckhåll.

MobilePay