1. Privat
Ett par dricker kaffe framför brasan.

En personlig bank

Välkommen till en bank med nöjda kunder. Hos oss får du en egen kontaktperson som sätter dig och dina behov i centrum.

Tilläggsbekräftelse av betalningar

Papperskodtabellen är inte längre säker nog när man bekräftar betalningar. Därför kommer vi 25.10.2020 att ta i bruk en tilläggsbekräftelse. Tilläggsbekräftelsen görs med en nummerkod du får som sms.
Logga in till nätbanken och ge det telefonnummer, dit du vill ha smset.

Bekräfta-appen

Bekräfta-appen är ett alternativ till nyckelkodskortet. Du kan ladda ner applikationen i din telefon och bekräfta betalningar och identifiera dig.

Bekräfta-appen

MobilePay

Visste du, att du kan använda MobilePay med alla telefoner och med Handelsbankens alla kort? Ladda ner appen och ta med rentav alla dina Handelsbankenkort. Där har du ett snabbt och säkert sätt att betala - alltid inom räckhåll.

MobilePay

Både placeringsbedrägerier och nätfiske på gång

Ikon: maskerad bov.

Våra kunder har blivit utsatta för placeringserbjudanden, där både placeringsmäklaren och placeringsobjektet är helt okända. De här erbjudandena görs både per telefon och e-post.

Det pågår också en våg av nätfiske efter bankkoder (phishing) per e-post. Du kommer väl ihåg, att banken aldrig frågar efter dina bankkoder.


Öppettider och betjäning i kontoren under coronaepidemin

Våra kontor betjänar nästan som vanligt. Men kontrollera på kontorets webbsida, om kontoret har öppettider eller tidsbokning. Kontrollera också, om kontoret har kontanttjänster och om de är med eller utan tidsbokning.