1. Privat
Blå och guldfärgade ballonger Ballonger i guld och blått

En personlig bank

Välkommen till en bank med nöjda kunder. Hos oss får du en egen kontaktperson som sätter dig och dina behov i centrum.

Handelsbanken fyller 150 år - det vill vi fira!

Logo: Handelsbanken 150 år

Just idag, den 12 maj 1871, för exakt 150 år sedan, erhöll Handelsbanken tillstånd att bedriva bank av Kunglig Majestät. Vid den tidpunkten var det Karl XV, kung av Sverige och Norge, som satt på tronen.

På den tiden handlade vår framgång om att vara modiga, följsamma och kundnära. Och så är det än idag. Vi är stolta över att ha lyckats bevara den inställningen i 150 år.

Vi har er kunder att tacka för mycket. Utan er hade vi aldrig utvecklats till den bank vi är idag. En bank med nöjda kunder.


Tilläggsbekräftelse av betalningar

Papperskodtabellen är inte längre säker nog när man bekräftar betalningar. Tilläggsbekräftelsen görs med en nummerkod du får som sms.
Logga in till nätbanken och ge det telefonnummer, dit du vill ha smset.

Bekräfta-appen

Bekräfta-appen är ett alternativ till nyckelkodskortet. Du kan ladda ner applikationen i din telefon och bekräfta betalningar och identifiera dig.

Bekräfta-appen

Brexit - bor du i Storbritannien?

Vid årsskiftet lämnar Storbritannien EU och vi får nya regler för gränsöverskridande banktjänster.

Brexit

Ikon information

De nya bank- och kreditkorten kommer snart!

Handelsbanken förnyar alla kort som bäst. De nya Debit- och Online Debit-korten är redan framme hos kunderna. Ta ditt Debit- eller Online Debit-kort i bruk genast. De gamla korten kommer att stängas på måndag 3.5.

Även de sista kreditkorten når fram till kunderna i maj. Kontrollera noga i följebrevet som du får med kortet, när du kan ta kortet i bruk!

Vi förnyar alla våra bank- och kreditkort våren 2021. 


Våra kontor har helt övergått till digitala möten

Koronapandemin har tilltagit och därför har våra kontor övergått till att betjäna digitalt. Du kan också kontakta kontoret via nätbanken eller per telefon.

Om du har avtalat om ett fysiskt möte i kontoret, så är din kontaktperson i kontakt med dig.