1. Privat
Höstblommor

En personlig bank

Välkommen till en bank med nöjda kunder. Hos oss får du en egen kontaktperson som sätter dig och dina behov i centrum.
Hitta bankkontor
Sök

Bekräfta-appen

Bekräfta-appen är ett alternativ till nyckelkodskortet. Du kan ladda ner applikationen i din telefon och bekräfta betalningar och identifiera dig.

Bekräfta-appen

MobilePay

Visste du, att du kan använda MobilePay med alla telefoner och med Handelsbankens alla kort? Ladda ner appen och ta med rentav alla dina Handelsbankenkort. Där har du ett snabbt och säkert sätt att betala - alltid inom räckhåll.

MobilePay

Handelsbanken - en av världens mest hållbara banker 

Handelsbanken är en av de mest hållbara bankerna i världen, och den enda nordiska bank som ingår i SAM Sustainability Yearbook 2020.

SAM Sustainability Yearbook 2020Öppnas i nytt fönster

Family Office - tjänster för dig, ditt företag och din familj

Man i blå skjorta sitter med datorn i famnen.

Alla banktjänster men bara en kontaktperson

Din kontaktperson kartlägger tillsammans med dig ditt behov av banktjänster och ger dig förslag på lösningar. Du kan ringa din kontaktperson direkt eller komma löverens om ett möte på kontoret.

Family Office

Handshake

Att känna våra kunder

Att känna sina kunder är inget nytt för Handelsbanken. Det är egentligen kärnan i vår verksamhet. Ju bättre vi känner dig, desto bättre kan vi erbjuda tjänster som passar dig och din livsituation, även när den förändras. Också arbetet med att förebygga penningtvätt och andra ekonomiska brott förutsätter att vi känner dig bra.

Du ser väl till att dina kunduppgifter är korrekta. Du kan uppdatera dem i nätbanken under Egna uppgifter (finns i namnmenyn).Banken är med dig i alla livsskeden

Barn halsar om sin morfar.

Handelsbanken vill ge dig personlig betjäning och därför träffar vi dig gärna, när det har hänt något i ditt liv. Vi vill att dina banktjänster ska vara anpassade till det liv du lever just nu.