1. Företag
  2. /
  3. Finansiering
  4. /
  5. Trade Finance

Trade Finance

Konkurrensfördelar med finansieringstjänster för utrikeshandel och rätt val av betalningstjänster.
Man och klvinna skakar hand.

Trade Finance - öppnar upp för export och import

När du handlar med utlandet är det många fler saker som du behöver tänka på än i inrikeshandeln. I synnerhet är riskhanteringen viktig med tanke på leverantörsrisken, landrisken och kundrisken som alla är viktiga när du handlar med utlandet. Trade Finance ger dig också konkurrensfördelar, bl.a. i form av fördelaktiga betalningsvillkor, och de gör dig intressantare som handelspartner. Handelsbanken stöder din expansion på den internationella marknaden med hjälp av vår starka expertis, vårt stora nätverk och vår globala marknadskännedom.

Trade Finance erbjuder ditt företag ett stort urval av tjänster för finansieringen av företagets handel och för hanteringen av riskerna. Dessa tjänster är utländska bankgarantier, remburser och inkasson. Oberoende av om du exporterar eller importerar, Handelsbanken Trade Finance erbjuder skräddarsydda tjänster för att säkra dina affärer.


-

Hitta bankkontor och boka möte

Ring kontoret och boka ett möte. I mötet deltar också våra experter på Trade & Export Finance. Vi erbjuder ditt företag förnuftiga och ändamålsenliga tjänster för företagets utrikeshandel.