Aloita säästäminen tänään

Kun säästät säännöllisesti, pienistäkin summista kasvaa ajan myötä mukava pääoma. Tärkeintä on tehdä päätös aloittamisesta.
Kolme nuorta seisoo ulkona ja tutkii kännykkää.

Kolme hyvää syytä säästää

ikoni: rahakirstu täynnä rahaa.

Hyvän tai pahan päivän varalle

Odottamattomiin menoihin on hyvä varautua puskurilla. Puskuri voi olla tilillä tai rahasto-osuuksissa, jotka on tarvittaessa helppo myydä. Tärkeintä on säästää vähintään muutaman kuukausipalkan verran.

Kirjaudu sisään ja avaa Sijoitustili tai rahastosalkkuAvautuu uuteen ikkunaan
Ikoni: lelunalle.

Säästä lapselle

Kartuta lapselle alkupääoma asuntoa, autoa tai opiskelua varten. Pienikin summa säännöllisesti säästettynä ehtii kasvaa mukaviin mittoihin. Ota yhteyttä omaan konttoriisi ja kysy, miten pääset parhaiten alkuun.

Lapselle säästäminen
Piirretty puu.

Säästä eläkepäiviä varten

Vaikka eläketurva heikkenee, omaehtoinen säästäminen antaa mahdollisuuden harrastaa ja elää täyttä elämää myös eläkkeellä. Kun aloittaa ajoissa, voi tavoitella parempaa tuottoa vähän suuremmalla riskillä.


Kun lyhennät lainaa, muista myös säästää

ikon: hus med dollartecken

Lainojen korot ovat pitkään olleet ennätyksellisen matalat. Jossain vaiheessa suunta muuttuu, mutta milloin? Kun panet kuukausittain säästöön nykykoron ja mahdollisen koronnousun erotuksen, sinun ei tarvitse tutkailla korkoennusteita sydän kurkussa.

SijoitusHorisontti-uutiskirje
Kiviä päällekkäin rannalla.

Vastuullinen sijoittaminen

Tavoitteemme on saada sijoituksesi tuottamaan kestävällä tavalla. Lue tarkemmin siitä, miten toteutamme vastuullisuutta sijoitustoiminnassa.
Vastuullinen sijoittaminen

Vastuunrajoitus

Rahoitusvälineen tuotto ei ole takuu tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.