1. Henkilöasiakkaat
  2. /
  3. Säästä ja sijoita
  4. /
  5. Markkinakatsaukset

Markkinakatsaukset

Julkaisumme tarjoavat ajankohtaisia näkymiä markkinoiden ja talouden kehitykseen, sekä konkreettisia vinkkejä sijoittamiseen ja arjen säästämiseen.
Puhelin kahvikupin vieressä pöydällä

Tarjoamamme julkaisut

Aamupala

Aamupala on lyhyt, mutta monipuolinen katsaus talouden ajankohtaisiin tapahtumiin. Saat Aamupalan joka pankkipäivä maksutta sähköpostiisi.

Tutustu Aamupalaan

Markkinakatsaus

Viikoittainen markkinakatsaus antaa yleiskuvan maailman taloudesta. Se käsittelee ajankohtaisia talousaiheita ja sisältää myös kalenterin kuukauden taloustapahtumista.
Markkinakatsaus

Macro Insights

Macro Insights on kerran kuukaudessa ilmestyvä englanninkielinen talousjulkaisu, jonka painopiste on Pohjoismaissa. Julkaisusta luet pankin kommentit maailmantalouden tapahtumiin.
Macro Insights -uutiskirjeetAvautuu uuteen ikkunaan

Handelsbankenin sijoitusasiantuntijoiden tietopaketti

Jani Stenius ja Timo Teivaanmäki livelähetyksessä

Katkaiseeko inflaatio osakemarkkinoiden nousun? Miten luovia markkinoilla eteenpäin?

Tervetuloa seuraamaan 16.6. lähetettyä Handelsbankenin tiivistä tietopakettia sijoitusmarkkinoista! Asiantuntijoina studiossa ovat Handelsbanken Suomen pääsalkunhoitaja Jani Stenius ja sijoitusjohtaja Timo Teivaanmäki.

Handelsbankenin kaikki webinaaritAvautuu uuteen ikkunaan

Vastuunrajoitus

Rahoitusvälineen tuotto ei ole takuu tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.