Handelsbanken Private Banking - henkilökohtaista ja luotettavaa varainhoitoa

Kun arvostat taloudellista mielenrauhaa ja tarvitset asiantuntijan tukea varallisuuttasi hoitamaan - ja sinulle kelpaa vain paras.
Isoisä ja pojat laiturilla.

Asiakas ensin

Lähtökohtana sinun tarpeesi

Handelsbankenin Private Banking -asiakkaana saat käyttöösi asiantuntijoiden verkoston, joka etsii parhaat ratkaisut sinulle ja varoillesi. Henkilökohtaiset tarpeesi, suunnitelmasi ja tavoitteesi ovat yksilöllisen varainhoidon perusta. Palvelemme sinua tinkimättömällä palveluasenteella, jota asiakkaamme arvostavat. 

Tervetuloa Handelsbankenin Private Banking -asiakkaaksi!


Private Banking Handelsbankenissa

Sinulle riittää vain paras

Kun sinä olet tyytyväinen, me olemme tyytyväisiä. Prosperan vertailussa Avautuu uuteen ikkunaan Handelsbankenilla on Pohjoismaiden tyytyväisimmät Private Banking -asiakkaat. Käytössäsi on kansainvälisen konsernin laaja asiantuntemus ja pitkä kokemus vaativien palvelutarpeiden ratkaisemisesta. Haasta meidät näyttämään, mitä osaamme!

Arvostat henkilökohtaista palvelua

Handelsbankenissa sinulla on aina oma Private Banking -yhteyshenkilö, joka palvelee sinua kaikissa pankkiasioissasi yhdessä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Hänet tavoitat puhelimitse suorasta numerosta.

Haluat luotettavan ja vakaan kumppanin

Luottamus ja kunnioitus ovat hyvän asiakassuhteen edellytys. Asiakkaanamme tiedät, miten varallisuuttasi hoidetaan. Raportoimme säännöllisesti ja tarjoamme joustavan tavan hoitaa myös muut pankkiasiat. Olet meille tärkeä. 

Handelsbanken on vakavarainen ja kansainvälinen pankki, jolla on kattava konttoriverkosto Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Handelsbanken on myös yksi maailman turvallisimmista liikepankeista (Global Finance 2020 Avautuu uuteen ikkunaan). 

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Private Bankereillamme on myös suorat puhelinnumerot.

Kaikki palvelut omalta asiantuntijaltasi

Miehet katsovat jotakin

Kokonaisvaltaista varainhoitoa

Varainhoito on liiketoimintamme tärkeimpiä osa-alueita. Panostamme tutkimukseen ja haluamme olla ensimmäisinä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sinulle tämä näkyy laadukkaana ja pitkäjänteisenä palveluna, jonka tavoitteena on saavuttaa kilpailukykyisiä tuottoja.

Laadimme yhdessä tavoitteidesi mukaisen sijoitussuunnitelman. Toteuttamisesta huolehdimme valtakirjalla tai yhdessä kanssasi – sinä päätät. 

perhe rantakalliolla

Vastuulliset ja laadukkaat sijoitusratkaisut

Sijoituskohteiden valinnassa kansainväliset sopimukset ja normit yhdistyvät Handelsbankenin vahvaan yrityskulttuuriin. 

Omien tuotteidemme lisäksi tarjoamme arvostettujen kansainvälisten varainhoitajien sijoitusratkaisuja. Vaadimme vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Handelsbankenin Private Banking sopii asiakkaille, jotka haluavat vaikuttaa sijoituksillaan parempaan tulevaisuuteen.


Private Banking -palvelukokonaisuus

Kun sijoitettava varallisuutesi ylittää 300 000 euroa, saat täyden hyödyn Handelsbankenin Private Banking -palvelusta.

Palvelun sisältö

  • Täyden valtakirjan varainhoito ja konsultatiivinen varainhoito
  • Eläke- ja vakuutusratkaisut
  • Rahoitusratkaisut
  • Päivittäispalvelut
  • Yrityspalvelut

Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme:

  • Veropalvelut
  • Juridiset palvelut
  • Yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset