Handelsbanken Private Banking - henkilökohtaista ja luotettavaa varainhoitoa

Kun arvostat taloudellista mielenrauhaa ja tarvitset asiantuntijan tukea varallisuuttasi hoitamaan - ja sinulle kelpaa ainoastaan paras.

Private Banking Handelsbankenissa

Sijoitettavan varallisuutesi ylittäessä 300 000 euroa saat täyden hyödyn Handelsbankenin Private Banking -palveluista. Tarjoamme yksilöllistä varainhoitoa tutkitusti asiakkaiden arvostamalla tavalla  ja tinkimättömällä palveluasenteella. 

Laadimme yhdessä tavoitteidesi mukaisen sijoitussuunnitelman. Toteuttamisesta huolehdimme valtakirjalla tai yhdessä kanssasi – sinä päätät. 

Vastuullisten ja laadukkaiden sijoitustuotteiden lisäksi tarjoamme arvostettujen kansainvälisten varainhoitajien sijoitusratkaisuja. Olemme vastuullisen sijoittamisen edelläkävijä ja vaadimme vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Handelsbankenin Private Banking sopii asiakkaille, jotka haluavat vaikuttaa sijoituksillaan parempaan tulevaisuuteen.

Luottamus asiakassuhteissa on meille tärkeää, ja vastuullisuus ja etiikka kuuluvat sijoitusneuvontaamme. Toimintaamme eivät ohjaa myyntibudjetit tai -bonukset, vaan sijoitusneuvontamme perustuu aina henkilökohtaiseen tilanteeseesi ja tavoitteisiisi. Raportoimme säännöllisesti ja tarjoamme joustavan tavan hoitaa myös muut pankkiasiat. Olet meille tärkeä. 

Handelsbanken on vakavarainen ja kansainvälinen pankki, jolla on toimintaa 19 maassa. Handelsbanken on myös yksi maailman turvallisimmista liikepankeista (Global Finance 2020Avautuu uuteen ikkunaan). Private Banking -asiakkaanamme hyödyt globaalista osaamisestamme. 

Ota meihin yhteyttä

Anna yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Private Bankereillamme on myös suorat puhelinnumerot.
Private Banking -yhteyshenkilöt

Teemme tietoisia valintoja

Ikoni: Maapallo kämmenellä
Vastuullinen toiminta on perusedellytys sille, että Handelsbanken tuottaa pitkällä aikavälillä arvoa asiakkailleen. Pitkät asiakassuhteet, matala riskitoleranssi ja kustannustietoisuus ovat yrityskulttuurimme perusta. Niiden varaan rakennettu pankkitoiminta voi menestyä vastuullisesti ja kestävällä tavalla.

Mitä on huomioitava Private Banking -palveluiden valinnassa?

Kun harkitset Private Banking -asiakkuutta, tutustu ja perehdy nykyisten asiakkaiden kokemuksiin. Prosperan Private Banking -vertailussaAvautuu uuteen ikkunaan asiakkaat nostivat tärkeimmäksi ominaisuudeksi varainhoidollisen osaamisen: laadukkaat sijoitusratkaisut, laadukkaan neuvonnan ja salkunhoidollisen osaamisen. Näiden vahvuuksien avulla pääsemme asetettuihin sijoitustavoitteisiin.

Toiseksi tärkeimmäksi nousivat varainhoitajan eettiset standardit. Ne liittyvät vahvasti luottamukseen ja siihen, että asiakas tuntee varainhoitajansa toimivan etunsa mukaisesti. Kolmanneksi tärkeimpänä asiakkaat pitivät palvelun henkilökohtaisuutta ja varainhoitajan palveluasennetta.

Me Handelsbankenissa koemme, että asiakaslähtöisyys, henkilökohtaisuus, saavutettavuus ja vastuullisuus johtavat tyytyväisiin asiakkaisiin ja siten pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkaamme ovat meille aina etusijalla.

Private Banking -vertailun perusteella asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä palvelukonseptiimme, jonka avulla voimme tarjota palvelut vaativimpien asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin yhdestä ja samasta konttorista - henkilökohtaisella otteella.


Naisasiakas katsoo miesasiakasta.

Varainhoitoa sinulle

Varainhoito on liiketoimintamme tärkeimpiä osa-alueita. Käytössäsi ovat suuren pohjoismaisen pankin leveät hartiat. Panostamme mittavasti tutkimukseen ja haluamme olla ensimmäisinä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Sinulle tämä näkyy laadukkaana ja pitkäjänteisenä palveluna, jonka tavoitteena on saavuttaa kilpailukykyisiä tuottoja.

Varainhoitoon luotettava kumppani