Rahastot

Handelsbankenin rahastot ovat varteenotettava vaihtoehto tilisäästämiselle.
Ikoni: tilastopylväät.

Rahastot ja kurssit

Rahastoluettelosta löydät kaikki rahastomme ja niiden kurssit.

Vinkit rahastosäästäjälle

Seuraamme markkinoita ja niiden kehitystä, ja valitsemme markkinatilanteeseen sopivat rahastot, jotka voisit valita rahastosalkkuusi.

Yksinkertainen maapallo, josta näkyy maanosat.

Varainhoitorahastot

Sinun tarpeisiisi räätälöityä varainhoitoa. Jätä salkunhoito meille - ammattilaisemme seuraavat markkinoita, ja salkunhoitotiimi tekee sijoituspäätökset puolestasi.

Puun lehti, jossa myös näkyvät lehden suonet.

Vastuulliset rahastot

Vastuullisuus huomioidaan kaikkien rahastojemme sijoituspäätöksissä. Osa rahastoista noudattaa sijoittaessaan vieläkin tiukempia kriteerejä.


Puhelin, jossa edestakaiset nuolet ja hammaspyörä.

Rahastosäästäminen myös mobiilipankissa

Nyt voit myös merkitä ja myydä rahasto-osuuksia mobiilipankissa. Voit tietysti myös seurata rahastojen ja oman rahastosalkun kehitystä. Jos sinulla ei ole mobiilipankkiamme käytössä, lataa sovellus, niin sinulla on rahastosalkku aina mukanasi.

Numero yksi ja piste perässä.

Palkittu rahasto

Morningstar Awards on palkinnut Handelsbanken Pohjoismaiset Pienyhtiöt -rahaston parhaana pohjoismaisiin osakkeisiin sijoittavana rahastona.


Rahastosäästämisen ABC

Ikon: opiskelija hattu päässä.

Sopiiko rahastosäästäminen minulle ja miten pääsen alkuun? Millaisia rahastoja markkinoilla on? Mitä minun pitää tietää riskeistä? Ja miten rahaston arvo oikein lasketaan?

Rahastosäästämisen ABC auttaa sinut alkuun. Voit myös milloin tahansa ottaa yhteyttä konttoriin.

Rahastosäästämisen ABC

Säännöllinen säästäminen rahastoihin

Hymyilevä nainen istuu tietokoneen edessä.

Helpoin ja yksinkertaisin tapa aloittaa pitkäaikainen varojen kartuttaminen on säästää säännöllisesti. Mukaan pääset pienelläkin summalla.

Kokeile rahastosäästölaskuria, joka laskee automaattisesti kuukausisäästösi valitsemallasi kuukausierällä. Laskurin avulla on helppo määritellä, kuinka pääset säästötavoitteeseesi.

Kuukausisäästäminen rahastoihin
Tabletti ja hedelmävati pöydällä

Säästä veroeduin

Sijoitusvakuutuksessa säästät niin paljon ja usein kuin haluat. Voit hajauttaa säästöjäsi eri kohteisiin ja markkinoiden muuttuessa voit vaihtaa kohteita.
Sijoitusvakuutus ja -sopimus

Rahaston tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

  • Rahastosijoituksen arvo voi nousta tai laskea.
  • Sijoittaja voi menettää sijoittamansa varat osittain tai kokonaan.

Rahastojen esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kurssiluettelosta kunkin rahaston kohdalla. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.