1. Henkilöasiakkaat
  2. /
  3. Säästä ja sijoita
  4. /
  5. Sijoitusvakuutus ja -sopimus

Sijoitusvakuutus ja -sopimus

Sijoita tyylilläsi, vakuutuksen etuja hyödyntäen.
Nainen sateenvarjon alla

Sijoitusvakuutuksessa on monia etuja

Sijoitusvakuutus on hyvä valinta silloin, kun haluat kerryttää varallisuuttasi sekä huolehtia omasta ja läheistesi taloudellisesta turvasta. Sijoitusvakuutus sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin sijoittajalle.

Joustavat ehdot 

Voit itse määritellä vakuutusajan, eli kuinka kauan säästät. Voit itse valita sijoituskohteita kuluitta ja veroitta. Sijoitusmuutokset voit tehdä verkkopankissa.

Vakuutusmaksut

Voit sijoittaa suuren summan kerralla tai säästää säännöllisesti.

Edunsaaja

Sijoitusvakuutukseen kuuluu myös henkivakuutus. Jos kuolet ennen kuin olet nostanut kaikki säästösi, rahat maksetaan perillisille tai nimetylle edunsaajalle.

Laaja valikoima sijoituskohteita

Pääset yhden sopimuksen kautta käsiksi laajaan valikoimaan Handelsbankenin rahastoja. Hajauttamalla erilaisiin sijoituskohteisiin hallitset sijoittamisen riskejä.

Sijoitusvakuutuksen veroedut
Handelsbankenin rahastotAvautuu uuteen ikkunaan

Ikoni: kysymysmerkki ympyrässä.

Mitä eroa on Sijoitusvakuutuksella ja -sopimuksella?

  • Sijoitusvakuutus: Henkivakuutuskorvaus luetaan kuolinpesän ulkopuoliseksi varallisuudeksi ja maksetaan vakuutetun kuolemantapauksessa välittömästi edunsaajalle. Vakuutuksenottaja voi valita vapaasti vakuutuksen edunsaajan ja muuttaa määräystä tarvittaessa milloin vain.
  • Sijoitussopimus: Jos sopimuksenottaja menehtyy, säästösopimus siirtyy kokonaisuudessaan kuolinpesän varallisuudeksi. Sijoitussopimukseen ei liity sijoitusvakuutukseen liittyvää edunsaajamääräystä. Sijoitussopimus tehdään aina määräaikaiseksi.

Sijoitusvakuutus perintönä

Morfar o barnbarn

Sijoitusvakuutus osana perinnön suunnittelua

Vakuutuksenottaja voi vapaasti valita edunsaajat, joille vakuutuskorvaus maksetaan kuolemantapauksessa. Sijoitusvakuutus, jossa on edunsaajamääräys, on kuolinpesän ulkopuolista varallisuutta. Näin ollen edunsaaja saa tarvittaessa korvauksen nopeasti käyttöönsä.


Ikon: raidallinen salkku.

Valitse salkunhoidollinen ratkaisu, kun haluat jättää varallisuutesi hoidon ammattilaisille

Tavoite

Onko tulevaisuuden tavoitteesi ensiasunto lapselle, mukavammat eläkepäivät tai vaikkapa pitkä sapattivapaa? Kun säästät Tavoite-säästösopimukseen, saavutat tavoitteesi helposti ja joustavasti.

Active Life

Puuttuuko sinulta aikaa tai kiinnostusta seurata markkinoita? Valitse salkunhoitopalvelu ja jätä varojesi hoitaminen ammattilaisille. Voit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin, kuten perheeseen tai harrastuksiin.

Selective Index

Vaivaton salkunhoitopalvelu sinulle tai yrityksellesi, kun haluat hyödyntää sijoitussalkussasi vakuutussijoittamisen edut, indeksisijoittamisen kustannustehokkuuden ja selektiivisen osakepoiminnan.


Mies ja nainen katsovat näyttöä.

Sijoitusneuvontamme on vastuullista

Handelsbankenissa toteutamme vastuullista sijoitusneuvontaa. Tämä tarkoittaa sitä, että huomioimme yksilölliset tavoitteesi, emmekä tarjoa sinulle palveluita tai tuotteita, jotka eivät sinulle sovi.

Handelsbankenin asiakasneuvojat eivät saa myymistään tuotteista bonuksia tai myyntiprovisioita, mikä pitää asiakkaan edun neuvonnan keskiössä. Pankille menestyksen mittareita ovat asiakastyytyväisyys, kustannustehokkuus ja kannattavuus.

Sijoitusneuvonta
Vastuullinen sijoittaminen
Nianen pimeässä asioi verkkopankissa.

Sijoittaminen verkkopankissa

Verkkopankissa voit sijoittaa kotimaisiin osakkeisiin, yritystodistuksiin, warrantteihin ja pörssilistattuihin rahastoihin (ETF).

Säästä ja sijoita verkkopankissa

Vastuunrajoitus

Rahoitusvälineen tuotto ei ole takuu tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.