Oikeus vastustaa päivittäisten pankkipalveluiden siirtoa

Jos hyväksyt tili-, debit-kortti- ja verkkopankkisopimustesi siirrot ja siirtyviin sopimuksiin sovellettavat Oma Säästöpankin (OmaSp) ehdot, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos vastustat sopimustesi siirtoa, täytä alla oleva ilmoitus mahdollisimman pian.

OmaSp:n palvelusopimusten ehdot astuvat voimaan Handelsbankenin ja OmaSp:n välisen yrityskaupan toteutumishetkellä. Kaupan toteutuessa asiakkuutesi siirtyy OmaSp:lle 1.9.2024. Vahvistamme ajankohdan hyvissä ajoin ennen siirtoa.

Henkilöasiakkailla on oikeus vastustaa tili-, debit-kortti- ja verkkopankkisopimustensa siirtoa. Yritysasiakkailla on oikeus vastustaa tili-, debit-kortti-, verkkopankkisopimusten lisäksi myös maksuliikennesopimusten siirtoa. Lainojen ja sijoituspalveluiden siirtoa ei voi vastustaa. Lainat siirtyvät kaupan toteutumishetkellä OmaSp:lle, sijoituspalvelut S-Pankille.

Jos vastustat sopimustesi siirtoa OmaSp:lle, täytä oheinen Ilmoitus sopimusten siirron vastustamisesta mahdollisimman pian. Ilmoituksen tekeminen edellyttää vahvaa tunnistautumista henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ilmoitus allekirjoitetaan sähköisesti.

Mikäli vastustat sopimusten siirtoa, edellä mainitut sopimukset pysyvät toistaiseksi voimassa Handelsbankenissa. Sopimukset kuitenkin irtisanotaan yrityskaupan toteutumisen jälkeen. Handelsbanken lopettaa toimintansa Suomessa.

Tietosuojaseloste

Ilmoituksessa hyödynnetään VismaSignin tarjoamaa palvelua. Tutustu VismaSignin tietosuojaselosteeseen. 

Ilmoitus siirron vastustamisesta

Voit täyttää ilmoituksen omasta puolestasi, toisen puolesta tai yrityksen tai yhteisön edustajana. Valitse alta, kenen puolesta asioit.

Asiointi omasta puolesta

Jos vastustat omien sopimustesi siirtoa, täytä ja allekirjoita tämä ilmoitus. 

Asiointi toisen puolesta

Ilmoituksen tekeminen toisen puolesta edellyttää, että sinulla on oikeus edustaa henkilöä ja henkilöllä on tili-, debit-kortti tai verkkopankkisopimus Handelsbankenissa. 

Jos teet ilmoituksen alaikäisen puolesta, kaikkien huoltajien on allekirjoitettava tämä ilmoitus. 

Jos teet ilmoituksen kuolinpesän puolesta, kaikkien kuolinpesän osakkaiden on allekirjoitettava tämä ilmoitus.

Asiointi yrityksen tai yhteisön puolesta

Jos vastustat yrityksen tai yhteisön sopimusten siirtoa, täytä ja allekirjoita tämä ilmoitus. 

Ilmoituksen tekeminen yrityksen tai yhteisön puolesta edellyttää, että sinulla on oikeus edustaa oikeushenkilöä ja oikeushenkilöllä on tili- tai verkkopankkisopimus Handelsbankenissa ja että tunnistaudut henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. 

Mikäli kaksi henkilöä edustaa yritystä/yhteisöä yhdessä, on molempien henkilöiden allekirjoitettava tämä ilmoitus. 

Ehdot

Alta löydät OmaSp:lle siirtyville asiakkaille tarkoitetun ehtokoosteen.