Oikeus vastustaa sopimusten siirtoa

Jos hyväksyt tili- ja debit-korttisopimusten siirrot ja siirtyviin sopimuksiin sovellettavat S-Pankin ehdot, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos vastustat sopimustesi siirtoa, täytä alla oleva ilmoitus viimeistään 20.7.2024.

S-Pankin palvelusopimusten ehdot astuvat voimaan Handelsbankenin ja S-Pankin välisen yrityskaupan toteutumishetkellä. Ilmoitamme tarkan päivämäärän myöhemmin. 

Henkilöasiakkailla on oikeus vastustaa tili- ja debit-korttisopimustensa siirtoa. Lainojen ja sijoituspalveluiden siirtoa ei voi vastustaa. Lainat ja sijoituspalvelut siirtyvät kaupan toteutumishetkellä S-Pankille.

Jos vastustat tili- ja debit-korttisopimusten siirtoa S-Pankille, täytä oheinen Ilmoitus sopimusten siirron vastustamisesta 20.7.2024 mennessä. Ilmoituksen tekeminen edellyttää vahvaa tunnistautumista henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ilmoitus allekirjoitetaan sähköisesti. 

Mikäli vastustat sopimusten siirtoa, edellä mainitut sopimukset pysyvät toistaiseksi voimassa Handelsbankenissa. Sopimukset kuitenkin irtisanotaan erillisen aikataulun mukaisesti, sillä Handelsbanken on ilmoittanut vetäytyvänsä Suomesta.

Tietosuojaseloste

Ilmoituksessa hyödynnetään VismaSignin tarjoamaa palvelua. Tutustu VismaSignin tietosuojaselosteeseen. 

Ilmoitus siirron vastustamisesta

Voit täyttää ilmoituksen omasta puolestasi, toisen puolesta tai yrityksen tai yhteisön edustajana. Valitse alta, kenen puolesta asioit.

Asiointi omasta puolesta

Jos vastustat omien sopimustesi siirtoa, täytä ja allekirjoita tämä ilmoitus. 

Asiointi toisen puolesta

Ilmoituksen tekeminen toisen puolesta edellyttää, että sinulla on oikeus edustaa henkilöä ja henkilöllä on tili- tai debit-korttisopimus Handelsbankenissa. 

Jos teet ilmoituksen alaikäisen puolesta, kaikkien huoltajien on allekirjoitettava tämä ilmoitus. 

Jos teet ilmoituksen kuolinpesän puolesta, kaikkien kuolinpesän osakkaiden on allekirjoitettava tämä ilmoitus.

Asiointi yrityksen tai yhteisön puolesta

Jos vastustat yrityksen tai yhteisön sopimusten siirtoa, täytä ja allekirjoita tämä ilmoitus. 

Ilmoituksen tekeminen yrityksen tai yhteisön puolesta edellyttää, että sinulla on oikeus edustaa oikeushenkilöä ja oikeushenkilöllä on tili- tai debit-korttisopimus Handelsbankenissa ja että tunnistaudut henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. 

Mikäli kaksi henkilöä edustaa yritystä/yhteisöä yhdessä, on molempien henkilöiden allekirjoitettava tämä ilmoitus. 

Ehdot

Alta löydät S-Pankin päivittäisiin pankkipalveluihin liittyvät ehdot Handelsbankenista siirtyville asiakkaille.