S-Pankkiin siirtyvät rahastot ja varainhoitosopimukset

Rahasto-omistuksiisi ei tule muutoksia.

Rahastot ja varainhoitosopimukset siirtyvät S-Pankkiin

Rahasto-omistuksiisi ei tule muutoksia. Rahastojen säilytys ja siihen liittyvä sijoituspalvelu- ja säilytyssopimus siirtyy S-Pankkiin. 

Kaupan toteutumisen jälkeen voit tehdä toimeksiantoja Handelsbanken-rahastoihisi S-Pankin kautta. 

Varainhoitosopimukset siirtyvät S-Pankkiin. Varainhoitajasi on sinuun yhteydessä siirtoon liittyen.

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Kaikkia Handelsbankenin rahastoja - myös Suomessa myytäviä rahastoja - hallinnoi Handelsbankenin rahastoyhtiö Ruotsissa. Suomen toimintojen myynti ei vaikuta rahastojen hoitamiseen ja hallinnointiin, vaan nämä toiminnot jatkuvat normaalisti Ruotsista.   

    Kun kauppa aikanaan toteutuu, rahasto-omistuksesi siirretään S-Pankkiin. Siihen saakka Handelsbanken palvelee sinua nykyiseen tapaan, ja voit olla yhteydessä tuttuun yhteyshenkilöösi konttorissa. 

    Huolehdimme sinusta sekä sijoituksistasi ja tarjoamme sinulle koko myyntiprosessin ajan yhtä asiantuntevaa neuvontaa ja hyvää palvelua kuin tähänkin asti.

  • S-Pankki ja Handelsbankenin rahastoyhtiö eli Handelsbanken Fonder AB aloittavat yhteistyön, ja kaupan toteutumisen jälkeen S-Pankki tarjoaa asiakkailleen myös Handelsbankenin rahastoja. Kun kauppa aikanaan toteutuu, asiakkaiden rahasto-omistukset siirretään S-Pankkiin sellaisinaan. Siihen saakka Handelsbanken palvelee asiakkaitaan nykyiseen tapaan.

  • Varainhoitosi jatkuu toistaiseksi normaalisti. Oma yhteyshenkilösi on sinuun yhteydessä ja pitää sinut ajan tasalla kaupan etenemisestä.

  • Private Banking -palvelusi jatkuu normaalisti Handelsbankenissa, kunnes kauppa toteutuu. Jos olet Private Bankingin asiakas Handelsbankenissa, asiakkuutesi siirtyy S-Pankille. Varainhoitajasi on sinuun yhteydessä siirtoon liittyen.

  • Voit jatkaa kuukausisäästämistä kuten tähänkin asti. Sopimus siirtyy kaupan toteutumisen yhteydessä S-Pankkiin.

  • Ei tule. 

Lue lisää

-

Tietoa S-Pankkiin siirtyville asiakkaille

Lue, miten Handelsbanken Suomen liiketoimintojen myynti S-Pankille vaikuttaa henkilökohtaisiin pankkipalveluihisi.
Tietoa S-Pankkiin siirtyville asiakkaille