Talletussuojan muuttuminen

Talletussuojan muuttuminen pk-yritysliiketoimintojen myynnin yhteydessä

Talletussuojan muuttuminen

Talletussuoja siirtyy Ruotsista Suomeen

Yrityksenne Handelsbankenissa olevat talletukset kuuluvat tällä hetkellä Ruotsin talletussuojan piiriin. OmaSp:lle kaupan toteutumisen yhteydessä siirtyvät talletukset siirtyvät korvattavaksi Suomen talletussuojarahastosta. Muutoksen vaikutus on käytännössä vähäinen. Talletussuojat ovat Suomessa ja Ruotsissa hyvin samankaltaiset.  

Suomen talletussuojarahastosta katetaan asiakkaan samassa pankissa olevat korvauskelpoiset talletukset 100 000 euroon asti. Ruotsin talletussuoja kattaa asiakkaan Handelsbankenissa olevat korvauskelpoiset talletukset 100 000 euroon asti.  

Jos yrityksenne talletukset Handelsbankenissa ja OmaSp:ssä ylittävät 100 000 euron talletussuojan enimmäismäärän, voi yrityksenne [dd.mm.yyyy] asti kuluitta ja talletusehtojen estämättä irtisanoa tai siirtää Handelsbankenissa olevan talletuksen sille kertyneine korkoineen toiseen pankkiin siltä osin kuin yrityksenne Handelsbankenissa ja OmaSp:ssä olevien talletusten yhteismäärä ylittää talletussuojan enimmäismäärän. Huomioittehan, että toiminimellä ei ole itsenäistä, toiminimen omistajasta erillistä talletussuojaa.

Yrityksenne OmaSp:ssä kaupan toteutumisen jälkeen olevat korvauskelpoiset talletukset katetaan kokonaisuudessaan Suomen talletussuojarahastosta 100 000 euroon asti.