1. Tietoa pankista
  2. /
  3. Brexit

Brexit

Oletko Handelsbanken Suomen henkilö- tai yritysasiakas, mutta asut tai toimit Isossa-Britanniassa? Näin Brexit vaikuttaa pankkipalveluihin.
Tower Bridge -sillan kuva.

Brexitin vaikutukset pankkipalveluihin

Iso-Britannia jätti EU:n 31.12.2020. Handelsbanken Suomi ei 1.1.2021 alkaen voi enää tarjota uusia palveluita tai tuotteita Isossa-Britanniassa asuville asiakkaille. Ainoa poikkeus ovat yritysasiakkaille suunnatut lainat.

Tavoitteemme on edelleen tarjota sinulle hyvää, henkilökohtaista palvelua asuinpaikastasi riippumatta.

Jos olet Handelsbankenin asiakas Suomessa, mutta asut vakituisesti Isossa-Britanniassa

Oletko Handelsbanken Suomen asiakas, mutta asut Isossa-Britanniassa? Jos olet aloittanut palveluiden käytön ennen muuttoa Isoon-Britanniaan, monet palvelut pysyvät ennallaan.

Tällaisia palveluita voivat olla pankkitili, maksupalvelut ja maksukortti. Myöskään yrityksille myönnetyt luotot eivät muutu. Henkilöasiakkaan luottoja, sijoitustuotteita ja arvopaperisäilytystä emme voi tarjota Isossa-Britanniassa asuville. 

Jos henkilöasiakkaan lainan saaja on jo lainan myöntöhetkellä asunut Isossa-Britanniassa, lainaa koskevat eri säännöt. Nämä lainat jatkuvat viisi vuotta muuttumattomina, mutta niitä ei voi uusia tai jatkaa.

Olemme sinuun yhteydessä, jos emme voi jatkaa pankkipalveluiden tarjoamista sinulle Ison-Britannian uusista säännöistä johtuen.

Jos asut vakituisesti Isossa-Britanniassa

Asutko vakituisesti Isossa-Britanniassa? Ota yhteyttä konsernimme Handelsbanken plc -tytäryhtiöön, joka tarjoaa pankkipalveluitamme Isossa-Britanniassa. Lisätietoja Handelsbanken plc:n verkkosivuilla.

Handelsbanken plc:n tarjoamat pankkipalvelut ovat paikallisia, eivätkä Brexit-säännöt koske niitä. 

Jos olet Handelsbankenin asiakas Isossa-Britanniassa, mutta asut Suomessa tai toisessa ETA-maassa

Jos olet Handelsbanken plc:n asiakas, mutta asut Suomessa tai toisessa ETA-maassa (Euroopan talousalue), saat lisätietoa Handelsbanken plc:n verkkosivuilta.