1. Tietoa pankista
  2. /
  3. Brexit

Brexit

Oletko Handelsbanken Suomen henkilö- tai yritysasiakas, mutta asut tai toimit Isossa-Britanniassa? Näin Brexit vaikuttaa pankkipalveluihin.
Tower Bridge -sillan kuva.

Brexitin vaikutukset pankkipalveluihin

Iso-Britannia jätti EU:n 31.12.2020. Handelsbanken Suomi ei 1.1.2021 alkaen voi enää tarjota uusia palveluita tai tuotteita Isossa-Britanniassa asuville asiakkaille. Ainoa poikkeus ovat yritysasiakkaille suunnatut lainat.

Tavoitteemme on edelleen tarjota sinulle hyvää, henkilökohtaista palvelua asuinpaikastasi riippumatta.

Jos olet Handelsbankenin asiakas Suomessa, mutta asut vakituisesti Isossa-Britanniassa

Oletko Handelsbanken Suomen asiakas, mutta asut Isossa-Britanniassa? Jos olet aloittanut palveluiden käytön ennen muuttoa Isoon-Britanniaan, useimmat palvelusi pysyvät ennallaan.

Tällaisia palveluita voivat olla kaupankäynti rahoitusvälineillä, pankkitili ja arvopaperisäilytys tai pääomamarkkinatuote. Myöskään yrityksille myönnetyt luotot eivät muutu.

Jos henkilöasiakkaan lainan saaja on jo lainan myöntöhetkellä asunut Isossa-Britanniassa, lainaa koskevat eri säännöt. Nämä lainat jatkuvat viisi vuotta muuttumattomina, mutta niitä ei voi uusia tai jatkaa.

Olemme sinuun yhteydessä, jos emme voi jatkaa pankkipalveluiden tarjoamista sinulle Ison-Britannian uusista säännöistä johtuen.

Jos asut vakituisesti Isossa-Britanniassa

Asutko vakituisesti Isossa-Britanniassa? Ota yhteyttä konsernimme Handelsbanken plc -tytäryhtiöön, joka tarjoaa pankkipalveluitamme Isossa-Britanniassa. Lisätietoja Handelsbanken plc:n verkkosivuilla.

Handelsbanken plc:n tarjoamat pankkipalvelut ovat paikallisia, eivätkä Brexit-säännöt koske niitä. 

Jos olet Handelsbankenin asiakas Isossa-Britanniassa, mutta asut Suomessa tai toisessa ETA-maassa

Jos olet Handelsbanken plc:n asiakas, mutta asut Suomessa tai toisessa ETA-maassa (Euroopan talousalue), saat lisätietoa Handelsbanken plc:n verkkosivuilta.