Työkaverit konttorissa.Työkaverit konttorissa.

Tietoa pankista

Handelsbanken myy liiketoimintojaan Suomessa

Osa liiketoiminnoistamme myydään S-Pankille, Oma Säästöpankille ja Henki-Fennialle. Kauppa toteutetaan kahdessa vaiheessa syksyllä 2024. Palvelumme jatkuvat aina kaupan toteutumiseen asti. Pidämme sinut ajan tasalla myynnin edetessä.

S-Pankkiin siirtyvät asiakkaat

Hymyilevä pariskunta ulkona

Henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot siirtyvät S-Pankille. Kaupan odotetaan toteutuvan marras-joulukuun vaihteessa 2024.

OmaSp:lle siirtyvät asiakkaat

Kollegat toimistossa

Pk-yritysliiketoiminta ja pk-yrittäjien henkilökohtaiset pankkipalvelut (pl. varainhoito- ja sijoituspalvelut) siirtyvät OmaSp:lle. Kaupan toteutuessa asiakkuutesi siirtyy OmaSp:lle 1.9.2024. 

Henki-Fenniaan siirtyvät asiakkaat

-

Henkivakuutusliiketoiminta sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset siirtyvät Henki-Fennialle. Kaupan odotetaan toteutuvan marras-joulukuun vaihteessa 2024.  

Osa palveluistamme päättyy vaiheittain

Kauppaan kuulumattomat Suomen-liiketoiminnot ajetaan hallitusti alas. 

Uusmyynti suurille yrityksille ja yhteisöille, kunnille sekä asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille on päättynyt.

Palvelemme nykyisiä asiakkaitamme olemassa olevien sopimusten puitteissa toistaiseksi kuten tähänkin asti. Tiedotamme asiakkaille yksittäisten palveluiden päättämisestä hyvissä ajoin.


Handelsbanken – paikallinen ja kansainvälinen

Handelsbankenilla on kattava konttoriverkosto Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Suomessa, Norjassa ja Alankomaissa. Handelsbanken on perustettu vuonna 1871. 

Pankilla on yli 10 000 työntekijää. Vuonna 2019 pankkimme esihenkilöistä 40 prosenttia oli naisia.

Toimintatapamme on hajautettu, ja toiminnan keskiössä ovat aina asiakkaan tarpeet. Kaikki asiakasta koskevat päätökset tehdään konttorissa lähellä asiakasta. 

Handelsbanken on vuosia ollut asiakastyytyväisyyden kärkikolmikossa. Pankkimme on myös yksi Euroopan kustannustehokkaimmista ja vakaimmista pörssinoteeratuista pankeista.  

Arvot ohjaavat Handelsbankenia

Palvelua eri kanavissa

Saat neuvonantoa pankkiasiointiisi ja vastauksia kysymyksiisi asiakaspalvelusta. Taloyhtiö- ja yritysasiakkaita palvelevat kaksi uutta konttoria.

Tapaat meidät eri kanavissa, joista valitset sinulle sopivimman: mobiilipankin, verkkopankin tai konttorin.

Vastuullinen pankki

Vastuullisuus on yksi perusarvoistamme. Toimintamme ei perustu pikavoittojen tavoitteluun vaan hyvään kannattavuuteen. Toimimalla vastuullisesti tuemme yhteiskunnallista kehitystä.

Uramahdollisuudet

Luotamme yksilöön ja kunnioitamme häntä. Lue, millaiset uramahdollisuudet Handelsbanken tarjoaa, ja millaista on olla handelsbankenilainen.

Lehdistötiedotteet ja media

Medialle

Medialle tärkeät yhteystiedot

Lehdistötiedotteet

Handelsbanken Suomen julkaisemat lehdistötiedotteet