Työkaverit konttorissa.Työkaverit konttorissa.

Tietoa pankista

Handelsbanken – paikallinen ja kansainvälinen

Handelsbankenilla on kattava konttoriverkosto Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Suomessa, Norjassa ja Alankomaissa. Handelsbanken on perustettu vuonna 1871. 

Pankilla on yli 10 000 työntekijää. Vuonna 2019 pankkimme esihenkilöistä 40 prosenttia oli naisia.

Toimintatapamme on hajautettu, ja toiminnan keskiössä ovat aina asiakkaan tarpeet. Kaikki asiakasta koskevat päätökset tehdään konttorissa lähellä asiakasta. 

Handelsbanken on vuosia ollut asiakastyytyväisyyden kärkikolmikossa. Pankkimme on myös yksi Euroopan kustannustehokkaimmista ja vakaimmista pörssinoteeratuista pankeista.  

Arvot ohjaavat Handelsbankenia

- Handelsbanken.se

Oma yhteyshenkilö ja pankkikonttori

Kaikki sinua koskevat päätökset tehdään lähellä sinua, omassa konttorissasi. Oma yhteyshenkilösi tuntee sinut ja lähialueesi. Tapaat meidät sujuvasti eri kanavissa, joista valitset sinulle sopivimman: mobiilipankin, verkkopankin tai konttorin. 

 - Handelsbanken.se

Vastuullinen pankki

Vastuullisuus on yksi perusarvoistamme. Pitkäjänteinen toimintamme ei perustu pikavoittojen tavoitteluun vaan hyvään kannattavuuteen. Toimimalla vastuullisesti tuemme yhteiskunnallista kehitystä.

Handelsbanken

Uramahdollisuudet

Luotamme yksilöön ja kunnioitamme häntä. Lue, millaiset uramahdollisuudet Handelsbanken tarjoaa, ja millaista on olla handelsbankenilainen.


Lehdistötiedotteet ja media

Medialle

Medialle tärkeät yhteystiedot

Lehdistötiedotteet

Handelsbanken Suomen julkaisemat lehdistötiedotteet