1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Kassanhallinta
Rakennuksen katto sinistä taivasta vasten.

Kassanhallinta

Kassanhallinta on tärkeä osa yrityksen menestystä. Tehokas kassanhallinta alentaa rahoituksen kustannuksia ja on turva talouden vaikeina aikoina.
3 pengapåsar

Kassanhallinta varmistaa, että raha on siellä, missä sitä tarvitaan

Kassanhallinta on kokonaisuus, joka koostuu pankkitileistä, laskutuksesta, maksuvälineistä ja maksupalveluista.


livboj

Pankkitilit

Kassanhallinnan perusta on tietysti pankkitili. Pankkitili voi tarvittaessa olla osa konsernitiliä, jonka avulla yritys voi keskitetysti hoitaa konsernin likviditeetin hallinnan.


Business Credit

Business Credit -luottokortti helpottaa hankintojen maksua ja kulujen seurantaa. Korttiin kuuluu myös matkavakuutus työmatkoille, jotka on maksettu luottokortilla.


Kassanhallinnan työvälineet

Kassanhallinnan työkalu

Pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoamme helpon työkalun, jolla voi suunnitella kassavarojen riittävyyttä eri tilanteita varten. Työkalu on oiva apu koronakriisin vaativana aikana, mutta myös hyödyllinen väline parempina aikoina.

Konsernitili

Yritys voi hoitaa konsernin kaikkia tilejä yhdeltä konsernitililtä. Konsernitilikokonaisuuden tileillä on sisäinen koronlaskenta ja niillä voi olla konsernin sisäiset luottorajat.

GlobalOn-Line

Jos yrityksellä on paljon ulkomaan maksuja tai tilejä ulkomailla, GlobalOn-Line tarjoaa kanavan näiden maksujen ja tilien hoitamiseen. GlobalOn-Line-palvelussa näet konsernin kaikkien tilien saldot ja tapahtumat. 

CashPool

CashPool on likviditeetinhallinnan työkalu yritykselle, jolla on toimintaa monessa maassa. CashPool-palvelussa konsernin emoyritys voi hoitaa koko konsernin likviditeettiä eri maissa ja valuutoissa.


-

Hae konttori ja varaa aika

Soita konttoriin ja varaa aika tapaamiseen. Tapaamiseen pyydetään mukaan eri asiantuntijoita. Näin yrityksesi saa varmasti kattavaa ja laadukasta palvelua.