1. Yritysasiakkaat

Miksi Handelsbanken

Mitä Handelsbanken tarjoaa yrityksellesi?

Vaikka on kyse yrityksen pankkipalveluista, palvelu voi olla henkilökohtaista. Handelsbankenissa yrityksesi saa oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä yrityksen kaikissa pankkiasioissa.

Ota yhteyttä konttoriin ja sovi tapaaminen, niin saat yhteyshenkilön, jonka kanssa voit keskustella yrityksesi pankkitarpeista.


Kuva: varoituskolmio

Verkkokalastelua Handelsbankenin nimissä

Handelsbankenin nimissä on meneilllään laajamittaista verkkokalastelua. Sähköpostiviesteissä, jotka ovat suomenkielisiä ja joissa on Handelsbankenin tai Suomen Pankin allekirjoitus, on linkki, jota ei missään nimessä saa avata.

Handelsbanken ei koskaan lähetä viestejä sähköpostitse tai puhelimitse pyytääkseen henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai niiden päivittämistä.

Jos saat epäilyttävän viestin, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse turvallisuusosastollemme phishing_fi@handelsbanken.fi ja sen jälkeen poistaa viestin.


Family Office -palvelut sinulle, yrityksellesi ja perheellesi

Mies sinisissä vaatteissa istuu kannettava sylissä.

Kaikki pankkipalvelut oman yhteyshenkilösi kautta

Yhteyshenkilösi kartoittaa kanssasi kokonaistilanteesi ja auttaa toteuttamaan sinulle parhaat ratkaisut. Tavoitat yhteyshenkilösi suoralla puhelinnumerolla tai voit sopia tapaamisen konttoriin.

Family Office

Handelsbankenilla tyytyväisimmät yritysasiakkaat

Myös vuoden 2019 EPSI-asiakastyytyväisyyden mittauksessa Handelsbankenilla on tyytyväisimmät yritysasiakkaat.