Ikon dator och mobil

Ajankohtaista

Taloyhtiörahoitus

Aikooko yhtiö remontoida tai tehdä peruskorjauksen? Handelsbanken tarjoaa rahoitusta pienestä korjauslainasta laajamittaiseen rakentamisrahoitukseen.

Taloyhtiölle voidaan tietyissä tapauksissa myöntää vihreää lainaa. Remonttihankkeista vihreään lainaan voivat oikeuttaa esimerkiksi maalämpöön siirtyminen, aurinkopaneelit tai energiatehokkuutta parantava remontti.

Yrityksen tiedot ajan tasalle

Handelsbankenilla on velvollisuus tunnistaa ja tuntea yritysasiakkaansa. Siksi keräämme yritykseltäsi tietoja asiakassuhteen alussa ja sen aikana.

Pääset päivittämään tiedot, kun klikkaat alla olevaa painiketta ja tunnistaudut palveluun Handelsbankenin tai muun pankin verkkopankkitunnuksilla.

Päivitä yrityksesi tiedotAvautuu uuteen ikkunaan

Miten Ukrainan tilanne vaikuttaa talouteen?

Ukrainan sota vaikuttaa maailman ja Suomen talouteen, sijoittajan näkymiin ja ulkomaanmaksuihin. Kokosimme tueksesi joukon kysymyksiä ja vastauksia.

Tietoa Ukrainan sodan vaikutuksista

the globe

Muutoksia maksujen maarajoituksiin verkkopankissa

Maksujen maarajoitusten käsittely verkkopankissa muuttuu 30.10.2022. Kaikki aiemmin tekemäsi maavalinnat poistuvat. Jatkossa sinun on valittava maat, joihin haluat tehdä maksuja. Suomi on aina sallittu maa maksuille. 

Kun haluat tehdä maksun muuhun kuin Suomessa toimivaan pankkiin, sinun on ennen maksamista lisättävä maa Maksujen sallitut maat -sivulla (aiemmin ”Maksujen maarajoitus”). Löydät linkin sivulle nimivalikosta ja Maksut-välilehdeltä. 

Mobiilipankissa voit jatkossakin tehdä maksuja vain Suomessa toimiviin pankkeihin. 

Muutoksella parannetaan maksamisen turvallisuutta.

Lisätietoa ulkomaan maksuista

Miksi Handelsbanken

Mitä Handelsbanken tarjoaa yrityksellesi?

Vaikka on kyse yrityksen pankkipalveluista, palvelu voi olla henkilökohtaista. Handelsbankenissa yrityksesi saa oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä yrityksen kaikissa pankkiasioissa.

Ota yhteyttä konttoriin ja sovi tapaaminen. Saat yhteyshenkilön, jonka kanssa voit keskustella yrityksesi pankkitarpeista.

Yritysasiakkaana Handelsbankenissa

Monta syytä tyytyväisyyteen

Handelsbanken menestyi hyvin vuoden 2021 asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Family Office -konsepti lisäsi asiakkaiden tyytyväisyyttä.

EPSI Rating 2021Avautuu uuteen ikkunaan
Family Office

Palvelumme jatkuvat ennallaan

Asiakassuhteesi jatkuu normaalisti

Handelsbanken käynnisti 19.10.2021 prosessin Suomen liiketoimintojen myymiseksi.  

Liiketoimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti. Toimintojen myynnin käynnistyminen ei vaikuta asiakkaisiin, vaan huolehdimme asiantuntevasta palvelusta ja erinomaisesta saavutettavuudesta kuten tähänkin asti koko prosessin ajan.

Mitkä ovat vaikutukset asiakkaisiin?
Lue lehdistötiedotteemme (19.10.2021)Avautuu uuteen ikkunaan