Kauppa ja palveluntarjoajat

Tehokas maksujen vastaanotto on yrityksellesi elinehto.
Naiset kahvilassa.

Helppo maksaminen, tyytyväinen asiakas

Asiakas maksaa kortilla

Handelsbankenin korttitapahtumien vastaanotto tuo maksut tilillesi nopeasti ja täysimääräisinä. Kivijalkaliikkeessä ja verkkokaupassa. Kotimassa ja ulkomailla.

Korttitapahtumien vastaanotto
mobil med två pilar som går vågrätt åt varsitt håll

MobilePay

MobilePay on pankin yhteistyökumppani, joka tarjoaa modernia mobiilimaksamista. Voit ottaa vastaan mobiilimaksuja myyntipisteessä ja verkossa, messuilla ja markkinoilla.

MobilePay

e-handel olika betalsätt

Verkkomaksu

Asiakas maksaa ostokset suoraan pankkitililtä, ja sinä saat vahvistuksen maksusta. Vahvistuksen jälkeen toimitat tuotteen tai palvelun asiakkaalle.

Verkkomaksu
tre människor

Tunnistuspalvelu

Kun tarjoat räätälöityjä palveluita, asiakas tulee ensin tunnistaa. Handelsbankenin tunnistuspalvelu on yritykselle ja asiakkaalle turvallinen tapa tunnistautua. 

Tunnistuspalvelu

mynt och sedlar

Käteismaksu

Moni asiakas haluaa edelleen maksaa käteisellä. Tehokas rahahuolto vähentää riskejä ja parantaa yrityksen kassanhallintaa.

Rahahuoltopalvelut

Laskutus ja maksuliikenne

Aineistosiirto

Handelsbankenin Aineistosiirto on tehokas maksuliikenteen palvelukokonaisuus, jossa yritys maksaa ja vastaanottaa maksuja. Aineistot lähetetään suoraan pankkiin, ja pankki lähettää yritykselle palauteaineistot. Sinun ei tarvitse kohdistaa maksuja tai tiliöidä manuaalisesti.

Aineistosiirto

Maksuliikenteen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää aineistoista ja niiden sisällöistä, soita

puh. 010 444 2545
ma-pe klo 8.00-17.00
yritysasiakkaat@handelsbanken.fi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä konttoriimme ja sovi tapaaminen. Saat oman yhteyshenkilön, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa pankkiasioissa. Hän ottaa tarvittaessa erikoisasiantuntijat mukaan keskusteluihin.

Lue lisää

Käsi laskee laskimella.

Sähköiset palvelut helpottavat yrityksen arkea.

Sähköiset palvelut