Kolme ihmistä istuvat ja katsovat näyttöä, taustalla piirtotaulu.tre kollegor har möte runt en dator

Sähköiset palvelut

Valitse missä ja milloin hoidat yrityksesi pankkiasioita.

Tarpeet ohjaavat palveluiden valintaa

dator

Yritysverkkopankki

Hoida yrityksen maksut ja sijoitukset verkkopankissa. Yritysverkkopankissa käyttäjille annetaan valtuudet toimenkuvan perusteella. Jos taloushallinnon ohjelmasi tuottavat maksutiedostoja, voit lähettää ne yritysverkkopankin kautta.

-

Aineistosiirto

Web Services -yhteydellä voit toimittaa maksut ja verkkolaskut aineistoina pankkiin sekä noutaa tiliotteet ja viitteet pankista. Tehokkaasti hoidettu maksuliikenne säästää aikaa ja yrityksen resursseja. Voit käyttää aineistosiirtopalveluita yritysverkkopankissa tai taloushallinnon ohjelmalla, jossa on yhteys Handelsbankeniin.


Korttitapahtumien vastaanotto

Saat kaikki korttimaksut suoraan yrityksen tilille täysimääräisesti riippumatta siitä, onko maksu tehty verkossa, kivijalkaliikkeessä vai puhelinpalvelussa. Handelsbanken tarjoaa korttimaksujen vastaanottopalvelun kaikissa Pohjoismaissa.

Verkkolasku/e-lasku 

Verkkolaskutus on tehokasta ja nopeaa. Usein se on myös maksajan toivoma tai edellyttämä laskutustapa. Lähetä verkkolaskut pankkiin aineistona, niin pankki huolehtii laskujen välityksestä saajalle.


Verkkomaksu

Tarjoa verkkokaupassasi asiakkaille mahdollisuus maksaa Handelsbankenin verkkomaksulla. Saat maksun Handelsbankenin tilillesi jo ennen tavaran tai palvelun toimittamista asiakkaalle. Asiakkaasi saa puolestaan turvallisen ja kätevän maksutavan.

Tunnistuspalvelu

Jos haluat tarjota verkkopalvelussasi henkilökohtaista, kohdennettua palvelua ja huolehtia asiakkaasi tietojen suojaamisesta, käyttäjä tulee voida tunnistaa luotettavasti. Handelsbankenin pankkitunnuksilla tehty tunnistus on lainmukaista vahvaa sähköistä tunnistamista.

Voit hankkia tunnistuspalvelun rekisteröityneiltä vahvan sähköisen tunnistusvälityspalvelun tarjoajilta.


-

GlobalOn-Line

Hallitse koko konsernin maksuliikennettä yhdessä kanavassa. GlobalOn-Line-palvelussa voit hoitaa paikalliset maksut kaikissa maissa ja valuutoissa.

MarketOn-Line

Hoida valuuttakaupat itsenäisesti silloin kun sinulle sopii ja tee vahvistukset ConfirmationsOn-Line-palvelussa. Varmista tehokas riskienhallinta.


Open Banking

Innovatiiviset palvelut

Open Banking antaa pankille mahdollisuudet kehittää uusia pankkipalveluita. Uskomme, että uusi teknologia parantaa palveluiden läpinäkyvyyttä ja tukee hyvää asiakaskokemusta.

Developer Portal

Pankkipalveluiden kehittäjänä voit rekisteröityä Handelsbankenin Developer Portal -palveluun. Voit käyttää portaalin testiympäristössä tutustua ja testata rajapintojamme (API).