Taloyhtiöt

Asunto-osake on monen tärkein sijoitus. Taloyhtiösi vastuulla on omaisuutesi hyvä hoito. Onneksi Handelsbanken auttaa.
Valkoiset talot rivissä.

Oma yhteyshenkilö, suora numero ja tarkoituksenmukaiset palvelut

Ikon hus

Taloyhtiöiden rahoitus

Aikooko taloyhtiö remontoida tai tehdä peruskorjauksen? Handelsbanken tarjoaa rahoitusta pienestä korjauslainasta laajamittaiseen rakentamisrahoitukseen.

Taloyhtiölle voidaan tietyissä tapauksissa myöntää vihreää lainaa. Remonttihankkeista vihreään lainaan voivat oikeuttaa esimerkiksi maalämpöön siirtyminen, aurinkopaneelit tai energiatehokkuutta parantava remontti.

Taloyhtiörahoitus

two horisontal arrows one pointing to the right and one to the left

Maksuliikenne

Saapuvat maksut koostuvat yhtiövastikkeista ja lähtevät maksut huollon ja kunnossapidon kustannuksista. E-lasku on tehokas tapa veloittaa vastikkeet, sillä ne voi lähettää muiden maksujen tapaan aineistosiirtona pankkiin. Kun aineistosiirto on liitetty isännöitsijän järjestelmiin, maksuliikenne tehostuu ja kirjanpito helpottuu. Talouden seuranta on taloyhtiön hallitukselle helppoa ja luotettavaa.

Verkkolasku
Aineistosiirto
Ikoni: pelastusrengas.

Korkoriskin hallinta

Taloyhtiön suurin riski ovat lainojen korot. Korkojen nousulta voi suojautua korkosuojauksella.

Kiinteistöyhtiön riskit

Säästäminen ja rahastointi

Joskus taloyhtiön on viisasta rahastoida varoja tulevia remontteja ja rakennushankkeita varten keräämällä osakkailta ylimääräistä korjausvastiketta.

Taloyhtiön tulee myös huolehtia maksuvalmiudesta. Autamme valitsemaan säästökohteen, joka vastaa taloyhtiön tavoitteita.

Varainhoito

Palvelut taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Handelsbanken on luotettava kumppani asunto-osakeyhtiöille. Myös isännöitsijän omat pankkiasiat hoituvat kätevästi kauttamme.

Kaikki palvelut - yksi yhteyshenkilö 

Handelsbanken on luotettava kumppani taloyhtiöiden rahoitustarpeissa ja maksuliikennepalveluissa. 

Isännöitsijöiden omat sekä perheen ja yrityksen pankkiasiat hoituvat kätevästi oman yhteyshenkilön kautta. Saat henkilö-, sijoitus- ja yritysasiakkaiden palvelut samasta konttorista, ja asiantuntijamme ovat apunasi eri elämäntilanteissa.


Yhtiökokous päättää pankkipalveluista

Päätökset ja asiakirjat

Kaikista pankkipalveluista tarvitaan yhtiökokouksen päätös. Yhtiökokous voi päätöksessään valtuuttaa hallituksen tai isännöitsijän sopimaan ehdoista. Pankki tarvitsee kopion pöytäkirjasta, johon päätökset on merkitty.

Jos isännöitsijällä ei kaupparekisterin mukaan ole yksin allekirjoitusoikeutta taloyhtiön sopimuksiin, yhtiökokouksen tai hallituksen pöytäkirjassa tulee olla päätös valtuuttaa isännöitsijä allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat pankissa.


Hymyilevä nainen farkkupaita yllään

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä konttoriimme ja sovi tapaaminen. Saat oman yhteyshenkilön, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa pankkiasioissa. 

Hae konttori