1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Asunto-osake on monen tärkein sijoitus. Taloyhtiösi vastuulla on omaisuutesi hyvä hoito. Onneksi Handelsbanken auttaa.
Valkoiset talot rivissä.

Oma yhteyshenkilö, suora numero ja tarkoituksenmukaiset palvelut

Ikon hus

Rahoitus

Aikooko yhtiö remontoida tai tehdä peruskorjauksen? Handelsbanken tarjoaa rahoitusta pienestä korjauslainasta laajamittaiseen rakentamisrahoitukseen.

Yrityslaina
two horisontal arrows one pointing to the right and one to the left

Maksuliikenne

Saapuvat maksut koostuvat yhtiövastikkeista ja lähtevät maksut kiinteistönhuollon ja kunnossapidon kustannuksista. E-lasku on tehokas tapa veloittaa vastikkeet. E-laskut voi lähettää muiden maksujen tapaan aineistosiirtona pankkiin. Kun aineistosiirto on liitetty isännöitsijän laskentajärjestelmiin, maksuliikenne hoituu tehokkaasti, ja kirjanpidon työ helpottuu. Talouden seuranta on taloyhtiön hallitukselle helppoa ja luotettavaa.

Verkkolasku
Aineistosiirto

Ikoni: pelastusrengas.

Riskienhallinta

Taloyhtiön suurin riski ovat lainojen korot. Korkojen nousulta voi suojautua korkosuojauksella.

Kiinteistöyhtiön riskit

Säästäminen ja rahastointi

Joskus taloyhtiön on viisasta rahastoida varoja tulevia remontteja ja rakennushankkeita varten keräämällä osakkailta ylimääräistä korjausvastiketta.

Taloyhtiön tulee myös huolehtia maksuvalmiudesta. Autamme valitsemaan säästökohteen, joka vastaa taloyhtiön tavoitteita.

Varainhoito

Päätökset ja asiakirjat

Kaikista pankkipalveluista tarvitaan yhtiökokouksen päätös. Yhtiökokous voi päätöksessään valtuuttaa hallituksen tai isännöitsijän sopimaan ehdoista. Pankki tarvitsee kopion pöytäkirjasta, johon päätökset on merkitty.

Jos isännöitsijällä ei kaupparekisterin mukaan ole yksin allekirjoitusoikeutta taloyhtiön sopimuksiin, yhtiökokouksen tai hallituksen pöytäkirjassa tulee olla päätös valtuuttaa isännöitsijä allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat pankissa.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä konttoriimme ja sovi tapaaminen. Saat oman yhteyshenkilön, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa pankkiasioissa.