Olet kirjautunut ulos verkkopankista

Kiitos käynnistä!

Olet kirjautunut ulos verkkopankista.

Jos olet käyttänyt verkkopankkia yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella, muista tyhjentää välimuisti ja sulje selain.

Välimuistin tyhjennys

Verkkoyhteyden aikana haetut verkkosivut tallentuvat yleensä tietokoneen välimuistiin (cache) tiedostoiksi. Välimuistiin tallennetut tiedot ovat jälkikäteen katseltavissa. Mikäli palvelua käytetään tietokoneelta, johon on pääsy myös muilla käyttäjillä (esim. kirjastoissa), tämä saattaa aiheuttaa tietosuojaongelmia.

Verkkopankissa tietojen tallentumista välimuistiin on rajoitettu ohjelmallisesti. Tallentumisen rajoitus toimii oletusarvoisesti uusimmissa selaimissa. Haluttaessa voidaan lisäksi tehdä seuraavia toimenpiteitä pankkisalaisuuden suojaamiseksi:

  • Selain voidaan määritellä toimimaan siten, että palvelussa siirretyt SSL-salauksella salatut sivut eivät tallennu välimuistiin.
  • Välimuisti (cache) voidaan tyhjentää myös aina verkkopankin käytön jälkeen. Tämä ei ole tarpeellista, mikäli laite on vain omassa käytössä. Samalla poistuvat välimuistista muutkin verkosta haetut sivut ja verkon käyttö hidastuu. 

Ajankohtaista palveluistamme

Nainen ja mies tummissa puvuissa keskustelevat hymyillen.

Family Office - kaikki palvelut yhden yhteyshenkilön kautta

Yhteyshenkilösi kartoittaa kanssanne kokonaistilanteenne ja ehdottaa teille kaikille sopivat ratkaisut.

Tavoitat yhteyshenkilön suoralla puhelinnumerolla. voit aina sopia tapaamisen konttoriin.

Nainen ja mies keskustelevat samalla kun tutkivat tietokoneen näyttöä.

Varainhoitoa yrityksille

Haluatko sijoittaa lyhyeksi ajaksi likvidisesti vai pitkäaikaisesti tulevia investointeja varten?

Tarjoamme sinulle tilanteeseen sopivat palvelut. voit olla itsenäinen, omatoiminen sijoittaja tai antaa varat meille hoidettavaksi.

Mies istuu työpöydän ääressä ja kirjoittaa.

PK-yritykset

Yritystoiminnassa tarvitaan muitakin pankkipaveluita kuin tilejä ja verkkopankkia. Oletko koskaan miettinyt, mitä kaikkea Handelsbanken tarjoaa ja millä tavalla se helpottaisi yrityksen toimintaa?