Nainen piirtää taululle ja hymyilee.a woman drawing numbers on a whiteboard in front of people

Varainhoito ja sijoituspalvelut yritykselle

Olet tehnyt kovasti töitä yrityksesi menestyksen eteen. Nyt on varallisuutesi vuoro tehdä töitä sinulle.

Yrityksen varainhoito

Yrityksen varainhoidossa on muutamia erityispiirteitä. Yrityksillä voi olla erilaisia tarpeita sijoituspalveluiden suhteen: toiset sijoittavat kassaylijäämän lyhyeksi ajaksi likvideihin sijoituksiin ja tavoittelevat maltillista riskiä sekä kohtalaista tuottoa. Toisilla varallisuutta on kertynyt myös pitkäaikaisiin sijoituksiin. 

Loppujen lopuksi sinä päätät, miten haluat yrityksesi varoja hoidettavan. Tarjoamme yrityksille yksilöllistä varainhoitoa, jossa sijoituspalvelut valitaan yrityksen nykytilanteen sekä tulevaisuuden suunnitelmien ja tavoitteiden perusteella. 

Halutessasi voit osallistua aktiivisesti varainhoitoon ja hyödyntää sijoitusjohtajiemme asiantuntemusta sijoituspäätösten teossa. Jos haluat keskittyä yrityksesi menestykseen, suosittelemme täyden valtakirjan varainhoitoa. Tällöin Handelsbankenin salkunhoito seuraa markkinoita ja tekee sijoituspäätökset yhdessä laatimamme sijoitussuunnitelman perusteella. Sinulle jää aikaa keskittyä siihen, mikä on sinulle tärkeintä.


Nainen puhuu puhelimeen.

Sovi varainhoitajasi kanssa yrityksellesi sopivasta sijoitusratkaisusta

Handelsbanken on luotettava varainhoitoyhtiö: kokemuksemme yritystoiminnalla kasvatetun varallisuuden hoidosta on vertaansa vailla. Olemme toimineet pitkään suurten suomalaisten yhtiöiden varainhoitajana. 

Sovi tapaaminen varainhoidon asiantuntijan kanssa konttoriin tai luoksesi. Selvitetään yhdessä, millainen varainhoitoratkaisu on yrityksellesi se oikea. Käymme tapaamisessa läpi sinun ja yrityksesi tarpeita ja tavoitteita ja luomme niiden pohjalta yrityksellesi sopivan varainhoidon kokonaisuuden. 

Meillä sinun ja yrityksesi asioita hoitaa oma yhteyshenkilö, jonka kanssa asioit vaivattomasti.

Täytä yhteydenottopyyntö tai soita meille.


a graph with a leaf on top

Luotettava varainhoidon kumppani

Handelsbankenin varainhoidon asiakkaana voit luottaa siihen, että salkkuasi hoidetaan aktiivisesti markkinatilanteen mukaan ja aina sinun etusi edellä. Salkunhoitomme seuraa markkinoita ja tekee salkkuihin vaadittavia muutoksia yhdessä sovitun sijoitussuunnitelman pohjalta. Sinä voit rauhassa keskittyä sinulle tärkeimpään. 

Jokaisen asiakkaan tarpeet ja lähtökohdat ovat ainutlaatuisia. Siksi räätälöimme varainhoidon palvelut yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.